2777
2789
عنوان

میخوام برم در خونه اون دوست بظاهر قدیمیم‌ابرو ریزی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 50 پست
سلام روشنا جان! خوبی؟ خیلی خوشحالم تونستم بعد لغو اکانت قبلیت پیدات کنم، ولی دلم نمی خواست اصلا تو ا ...

سلام‌عزیزدلم خوشحالم ک کامل در جریان همه چیز هستی😔😔😔😔 دوباره شکستم خورد شدم دوباره اون‌حسای تلخو تجربه کردم.. نمیدونی تو دلم چ خبره 😭😭😭😭

گاهی ی شکاایی میکردم باز میگفتم لعنت برشیطون الان شک ندارم ۱درصد

زنه از هیچکس نمیترسه میگع اگه بدم اگه هرزم طلاقم بدین!!این بیشرفام از ابروشون میترسن طلاق نمیدن

اصلا نمیدونم چیکار کنم سر در گمم

سلام روشنا جان! خوبی؟ خیلی خوشحالم تونستم بعد لغو اکانت قبلیت پیدات کنم، ولی دلم نمی خواست اصلا تو ا ...

تو رو قسم میدم ب زبون روزت برام دعا کن.......دیگع نمیکشم بازم قهر کنم و۳،۴ سال معطل حکم دادگاه و بدبختی........................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌عزیزدلم خوشحالم ک کامل در جریان همه چیز هستی😔😔😔😔 دوباره شکستم خورد شدم دوباره اون‌حسای تلخو ...

خدا جای حق نشسته. به ولله به زودی میای میگی جوری بدبخت شده، که به روز سگ افتاده. 

مگه شوهرش فلج مغزیه، عیب و ایرادی داره که خوب و بد رو تشخیص نمی ده و کاری نمی کنه؟ به نظرم قضیه ترس آبرو نیست. آبروش از ناموسش مهمتره؟ 

شوهر تو چی؟ اگه تو تهدیدش کنی میزاری میری، دست پاچه میشه؟ حاضره کاری کنه؟ اگه رفتن دوباره رو بی فایده می دونی، لااقل ازش کم کم یه امتیازاتی بگیر. 

اگه خودش اعتراف کرده که رفته پیش اون زنه، بهش بگو، یه تضمین می خوام که دیگه تکرارش نکنی. چون نمی تونم با خیانتت کنار بیام.نمی دونم چطوری ولی با خنده و خر کردن، با اجبار و تهدید، هر کدومش که جواب میده، ازش حق طلاق و حق حضانت رو  ازش بگیر. کاش خونه داشت مجبور میکردی بزنه به نامت، که اگه روزی دیگه نتونستی تحملش کنی، نخوای واسه یه طلاق خشک و خالی چند سال جاده دادگاهو صاف کنی. کاش بلد بودم تخصصی کمکت کنم.با مشاوره تلفنی حتما صحبت کن و راهکار بخواه. مشاور تو دادگاها هم هست میگن که کمک می کنن. 

تو مرکز سلامت هم روان شناس هست، شاید بتونه بیشتر از یه آدم معمولی کمکت کنه و راه بزاره جلو پات. تا حالا اینقد ناراحت و دلسوخته شرایط هیچ کس تو این سایت، اندازه تو نشده بودم. قلبم درد گرفته برات. خدایا اگه یه ذره، واسه روزه ای کع برای رضای تو گرفتم ارزش قائلی، یا شوهر روشنا رو برگردون ازین زن خراب، اگه قابل برگشت نیست، جفتشونو به بدترینمکافات گرفتار کن و شرشون رو از سر روشنا کم کن. الهی آمین