2777
2789
عنوان

میخوام برم در خونه اون دوست بظاهر قدیمیم‌ابرو ریزی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 50 پست
عزیزم با سروصدا کاری از پیش نمیبری اصلا احتمال بده یک درصد بری در خونه طرف آبروریزی میتونه راحت ازت ...

میشه یکم واضحتر راهنماییم کنی ک چیکار کنم؟؟؟؟الان شوهرم زیر پتوئه ب ظاهر خودشو زده خواب و میدونم میترسه ک مت برم ابرو ریزی کنم 

بنظرت پاشم الکی لباس بپوشم بترسع؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا باورم نمیشه چه صبوری اسی خدا برات بهترینهارو رقم بزنه وشوهرت واون زنه روچنان رسواکنه که نتونن ...

بظاهر صبورم 

ببین بجون پسرم قلبم داره هزار تیکه میشه اصن دور از جون پسرم من پیشمرگش بشم ایشالا انگار داغ عزیز دیدم

میشه یکم واضحتر راهنماییم کنی ک چیکار کنم؟؟؟؟الان شوهرم زیر پتوئه ب ظاهر خودشو زده خواب و میدونم میت ...

نه ببین اول که فکر رفتن در خونه اون خانمو از سرت بیرون کن راحت میتونه ازت شکایت کنه اول سعی کن از اون زن مدرک جمع کنی و از همسرت اونارو یه جا نگه دار دور از دسترس شوهرت مثلا به یه بزرگتر بگو با همسرت حرف بزنه رفتار خودتو باهاش درست کن خلاصه اعتمادشو جلب کن اگر دیدی نه هنوز سر و گوشش میجنبه تهدید کن ازت طلاق میگیرم باز هم گوش نکرد مدارکو بده دادگاه شکایت کن به جرم خیانت 

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼

اونجوری بدتره میره ازت شکایت می کنه ،اونا تهدید می کنی ایا می تونی تمام خانم هایی که مثل ایشونه رو هم تهدید کنی ،اول باید از همسرت شروع کنی ببینی چشه که با داشتن یه بچه رفته دنبال دوستت ،اصلا بیشتر زندگی ها سر همین دوست ها خراب میشه اخه چه معنی داره وقتی ادم ازدواج می کنه دوست هم داشته باشه ،دوست فقط خدا ،والا چقد زندگی ها نابود شد سر همین دوست ها 

نه ببین اول که فکر رفتن در خونه اون خانمو از سرت بیرون کن راحت میتونه ازت شکایت کنه اول سعی کن از او ...

اخه فداتشم اینا ک میگی برا بار اوله ن واسه این حروم...که ۱سال و ۳ماه پسرشو ندید و بقول خودش غصه خورد ولی باز دس از هرزگی نکشید

نمیدونم اصن انقدددددددددددد حالم بده نمیتونم درست فک کنم

اسی پاشو لباس بپوش ک بترسه اگر اومد جلوت  خیلی وحشتناک سر صدا راه بنداز بگو یا همینننن لان با من میای حق طلاقو و حضانت بچمو بهم میدی و دست از کارت برمیداری برا همیشه.    یا میرم آبرو ریزی 

( شاید خدا کنه قبول کنه حدددداقل فعلا حق طلاقو بهت بده.   دیگه بعدا ادامه داد کارشو هی کم کم حضانت و ماشینو بگیر و اخر سر طلاق )

حال دلتون خوب ❤️
اخه فداتشم اینا ک میگی برا بار اوله ن واسه این حروم...که ۱سال و ۳ماه پسرشو ندید و بقول خودش غصه خورد ...

نفقه خودتو پسرتو میده؟

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼

عزیزم من خودم زخم خورده ام پس درکت میکنم بعدش شمابری دم در اون خانم فوقش بهت میگه اگه عرضه داری جلوی شوهرتوبگیرکه چشش دنبال اینو اون نباشه پس تقصیر شوهر ته اون خانم نشد یکی دیگه پس کرم از شوهرته اون خانم که درقبال شمامتعد نیست این شوهر ته که در قبالت مسوله.