2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر و خواهر شوهرم هستم ...

415 بازدید | 18 پست

از ۱۰ ام اومدم مهمونی عید دیدنی بعدش هوا خوب بود سه ماهی میشد نیومده بودیم موندیم، بهپسرم خیلی خوش گذشت میره بیرون و... ولی خوب مرخصی گرفتم من‌.البته همسرم اجبار کرد دیگه منم موندم ولی خوب کسی نمیدونه به اجبار.

بابام چندساله زنگ میزنه برگرد سر زندگی و کارت. چه خبره اینقدر اونجا موندی و‌‌...

حس بدی گرفتم موندم و میگم‌نکنه بد کردم موندم. خوب به پسرم خوش گذشت و همسرم دوست داشت بمونه. مام دیر به دیر میایم.

چون مرخصی گرفتم بابام شاکیه و اینکه همسرم میره شیفت پسرم پیش مادرم میمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخرش چند ساله اونجایی یا سه ماهه ؟یا چی نفهمیدم 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

من دوس ندارم جایی طولانی بمونم اما پدرت چرا دخالت میکنه ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
سه ماه دیر به دیره؟؟؟؟؟  والا با مادر شوهرم تو یه شهریم شاید ماهی یه بار برم  جمع کن برگ ...

اینا زیاد باهم رفت و آمد دارن. خونه پدرم تو یه شهریم هفته ای چند روز میریم

[QUOTE=283834045]منم دوست ندارم ولی شوهرم میگه بمونیم. زود عصبانی میشه نمی تونم زیاد مقاومت کنم.[/QU

باشه اما نذار خانوادت خیلی دخالت کنن

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
به خودت و پسرت و شوهرت فکر کن به نظرم خوشحالی شما مهمه پدرتون نباید نظر بدن راجع به این چیزا

اصلا حالم بد شد  رو کارم حساسه همش فکر میکنه مرخصی بگیرم اخراج میشم.

اونجام هستم دزدکی مرخصی میگیرم اون نفهمه.