2777
2789
ال جی خیلی خوبه این پاکشوماس.انگار نازک نارنجیه

مامان من ۸ کیلوییداره پتو دو نفرخ باهاش میشوره.منم ۵ کیلویی دارم پتو یه نفره باهاش شستم.۱۳ ساله.روفرشی هم میشورم.خداروشکر اکی بوده.ولی دو نفره ها را قبلا میدادم اتوشویی ولی چند وقت پیش یکی گفت همه پتوها را باهم میشورن دیگه دلم نمیگیره بدم.میندازم تو تشت بزرگ با لگدهای پر توان خودم میشورمش.سخته ولی مهم حس ارامش و لذت بعدشه برام

جا ندارم خواهر.جا پاس ظرفشویی ندارم پتو شور ک هیچی.سالی یبار شاید پتو بشورم.تازه اومدیم خونه خودمون

اره خیلی بزرگه اندازه یه بشگه هس مام به خدا جاشو نداشتیم بس که نق زد خریدیم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خشک شویی همه لباسا را باهم میندازه میشوره.اصلا بهداشتی نیست.فکر کن پتوی شما را با پتوی بقیه که ...

همجا اینجوری نیست

جایی که من میبرم تکشویی دارن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چطور میشورید برای من زیروات هست ۷ کیلو  حس میکنم پتو جا نشه داخلش  اصلا

منم دوتا حوله تن پوش خودمو و همسرمو میندازم انگار جا نمیشه، 

پتو هم فکر نکنم جا بشه 🙁

اوه پس مثل مال منه.میگم انگار نازک نارنجیه.

سال اول ازدواج پتو یک نفره گلبافت انداختم داخلش. ۸ کیلویی هستش

به سروصدا و قیریج قیریج افتاد. 

بعد هم متوقف شد و کار نکرد. مجبور شدم پتو رو به بدبختی با لگن و آب وسط آشپزخونه یا حموم بشورم. بعد هم تعمیرکار اومد گفت به فنرهاش فشار اومده چی شستی باهاش. 

مال منم ال جی ۷کیلوعه ولی تا به حال پتو ننداختم استرس دارم که یه وقت خراب نشه

ن بابا ال جی یا سگ جونن

چند سال قبل تو دو روز 25  6 تا پتو انداختم توش شستم میخواستم برم خونه جدید هر چی بود ونبود میربختم توش 

اگ خونه از خودتون باشه که عالیهههه پتو روفرشی همه چیو میشورین 😍

اره خداروشکر مال خودمونه ولی جاگیره 

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
سال اول ازدواج پتو یک نفره گلبافت انداختم داخلش. ۸ کیلویی هستش به سروصدا و قیریج قیریج افتاد.&nb ...

😢😢😢😢 چه ترسناک

من لباسشویی خونه مامانم اینارو اینجوری کردم.هیچوقت درست نشد