2777
2789
ن بابا ال جی یا سگ جونن چند سال قبل تو دو روز 25  6 تا پتو انداختم توش شستم میخواستم برم خونه ...

آره میگن ال جی ها خیلی عالین 

پس فردا پتومو ميندازم خیالمون راحت کردی چون بچه کوچیک دارم نمی تونم با پا بشورم برای عیدم نتونستم بشورم 

واقعا میترسیدم ولی چون شما چند ساله تجربه داری خیالم راحت شد

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
وای دلم خواست 😍 همینکارو باید بکنم

ولی خب خشک کردنش مهمه. منم لگن دارم. یه بار که مجبور بودم تو حمام تو لگن شستم. یه صندلی آوردم برا آبکشی پتو رو گذاشتم رو صندلی یا چهارپایه آب گرفتم . همونجا موند تا آبش بره. بعد هم اومدم پهن کردم جلو بخاری و زیرش سینی و بند و بساط پهن کردم آبش زمین نریزه بعد هم تا یک هفته کمرم گرفت . افتادم و اولین و آخرین بارم بود چنین غلطی کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوتا حوله تن پوش خودمو و همسرمو میندازم انگار جا نمیشه،  پتو هم فکر نکنم جا بشه 🙁

والا من تا حالا دوتا حولرم باهم ننداختم جدا میندازم وسیله ی سنگینیه یهو از کار بیفته باید چقد خرجش کنی تا دوباره راه بیفته من پتوهارو چون بچه کوچیک دارم زود به زود میشورم تو تشت البته

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
مامان من ۸ کیلوییداره پتو دو نفرخ باهاش میشوره.منم ۵ کیلویی دارم پتو یه نفره باهاش شستم.۱۳ ساله.روفر ...

آره منم دونفره دادم خشکشویی، دوس ندارم توش بخوابم 😒

آره میگن ال جی ها خیلی عالین  پس فردا پتومو ميندازم خیالمون راحت کردی چون بچه کوچیک دارم نمی ت ...

فقط بزار رو قسمت زمستانه که اروم آروم میشوره پودرم کم بریز که توش نمونه