یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داخل کاسه نخود که خیس کردی یه خیار خرد کن تا نفخش گرفته بشه و بهتر پخته بشه
سه ساعته میپزه
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ببین نمک بربز تو حبوباتت تا نرم باشن زود میپزن،اکه فلامی بدرد نخور داری می تونی اب حوش بریزی حبوبات بریزی توش درشو ببندی تا صبح میپزه توش ولی بو گند میگیره
اگر میخوایی بیشتر نفخش بره بجوشون و آبش و خالی کن.برا پخت اش اگر حبوبات پخته باشه فقط دیگه قرار مواد و قاطی کنی بپزی و بذاری یه ساعت آروم جا بیفته.مم بعد اینکه جوش خورد و پخت مواد زیرش و خاموش می کنم میذارم جا بیفته
یه پیمانه نخود و یه پیمونه لوبیا چیتی و یه پیمونه عدس
یک و نیم کیلو سبزی آش
یک و نیم بسته رشته آش برای ده نفره
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.