2777
2789

دوستان فردا برای عصر میخوام آش بپزم تقریبا برای ده دوازده نفر.

حبوبات رو یادم رفت زودتر خیس کنم الان میخوام بزارم تو آب.ساعت یازده ظهر میخوام بار بزارم ۹ ساعت خیس بخورن کافیه یا کمه؟!

و اینکه اگه ساعت یازده بار بزارم چند ساعته میپزه آشم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیس کن الان 

داخل کاسه نخود که خیس کردی یه خیار خرد کن تا نفخش گرفته بشه و بهتر پخته بشه 

سه ساعته میپزه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ببین نمک بربز تو حبوباتت تا نرم باشن زود میپزن،اکه فلامی بدرد نخور داری می تونی اب حوش بریزی حبوبات بریزی توش درشو ببندی تا صبح میپزه توش ولی بو گند میگیره 

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 

الان خیس کنی خوبه

تازه کارت رو شروع میکنی مثلا پیاز داغ که میخوای درست کنی یه دور ابش رو عوض کن انقدر تاثیر داره

من از مدت پخت خبر ندارم چون تو دیگه زودپز میپزم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

اگر میخوایی بیشتر نفخش بره بجوشون و آبش و خالی کن.برا پخت اش اگر حبوبات پخته باشه فقط دیگه قرار مواد و قاطی کنی بپزی و بذاری یه ساعت آروم جا بیفته.مم بعد اینکه جوش خورد و پخت مواد زیرش و خاموش می کنم میذارم جا بیفته

 یه پیمانه نخود و یه پیمونه لوبیا چیتی و یه پیمونه عدس 

یک و نیم کیلو سبزی آش 

یک و نیم بسته رشته آش برای ده نفره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792