2777
2789
عنوان

خدایا شکرت بابت وجود همسرم

604 بازدید | 27 پست

من هیچ کسو ندارم جز خدا 

پدر مادرم طلاق گرفتن وقتی دوماهه بودن حتی الان نمیدونن مردم یا زنده م

ی دختر کوچولوی یکسال و نیم دارم خیلی شیطونه 

حسابی سرماخوردم کل بدنم درد میکرد، جوری ک ظهر از درد یکساعت گریه میکردم،گفتم خدایا چیکار کنم مگه منو چقدر قوی دیدی ک منو تنها و بی کس آفریدی

الان ی مامان دلسوز داشتم میگف برو استراحت کن غذا و نگهداری بچت با من

مگ من چقدر میتونم قوی باشم ک هم برای خودم مادری کنم، هم مادر خوبی برای دخترم باشم ، هم همسر مهربون و زن خونه دار،

خلاصه همسرم منو برد دکتر ، اومد برام سوپ درست کرد به زور برام دمکرده دم کرد ، داروهامو داد ، بغلم کرد

چون میدونه رو دخترم زیادی حساسم غذاشو داد شیرشو داد، گف برو اتاق بخاب نگران هیچی نباش

الانم دخترمو خابونده داره بیصدا تو اشپزخونه کار میکنه ، ظرفارو میشوره ، گاز رو تمیز میکنه لباسای دخترمو شسته پهن میکنه

درسته من هیچ وقت محبت پدر مادر ندیدم

ولی یار خوب تمام ماجراست انشالله قسمت تک تکتون ، انشالا همه جوان ها عاقبت بخیر بشن و با مردی باشن ک قدرشو بدونن حتی تو مریضی ها و درد ها

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش تشکر کن بذار بدونه قدرشو میدونی خیلی تاثیر میذاره روش

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

خدا  برات همه رو جبران کرده ، خدا شوهرتو برات نگه داره .میدونم پر از حس خوبی ولی سعی کن اینارو پیش کسی نگی .مخصوصا اینجا .فقط ب خدا بگو و شکرش رو ب جا بیار .

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️