2777
2789

[QUOTE=283724757]فکر میکنم تمیز نمیشوره.دوست دارم بعدش بوی تمیزی بده یه دو نفره بردیم خشکشویی بوی پودر نمیده پتو شور کلا جز وسایل گرون نیستا، حالا ن الان ان شاالله سر فرصت، تو این فاصله هم والا یه تشت بزرگ و یه جفت پای قوی مردونه بهتر کار میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم بابام بنده خدا رو مجبور کرد عید امسال براش پتو شویی خرید دلم برا بابام میسوزه زود گول میخوره  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

خراب میشه بنظرم ..‌من ی تشت بزرگ دارم پتو رو توش خیس میکنم با پودر و وایتکس ....۱ یا ۲ساعت بعدش با پا لهش میکنم ...ابو روش باز میکنم تا کفش بره تمیز ک شد وایمیستم ابش یره  میندازم تو تراس  رو بند

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
فکر میکنم تمیز نمیشوره.دوست دارم بعدش بوی تمیزی بده یه دو نفره بردیم خشکشویی بوی پودر نمیده 😞

آره بابا همه جور لباس رو باهم میندازه اصلا تمیز نمیشورن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من مامانم بابام بنده خدا رو مجبور کرد عید امسال براش پتو شویی خرید دلم برا بابام میسوزه زود گول میخو ...

جا ندارم خواهر.جا پاس ظرفشویی ندارم پتو شور ک هیچی.سالی یبار شاید پتو بشورم.تازه اومدیم خونه خودمون

من یکی دو بار شستم چیزیش نشد ولی بس بقیه گفتن حیفه دیگع نمیشورم یه تشت بزرگ اب و پودر بریز قاطی کن ...

استس دارم.همینکارو میکنم

البته شوهرم ک گفت میشورم 😃