2777
2789
عنوان

مدرسه ی دولتی یا غیر انتفاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 61 پست

البته بگم مدرسه پسر من کادرش خوبن و خب من چون هزینه توانبخشی دارم واقعا سخته برام هزینه غیرانتفاعی و خب مدرسه تقریبا نزدیکه البته یک تاکسی باید سوار بشم ولی به نسبت نزدیکه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ناظم همه جا داد میزنه😂 ناظم کارش برقراری نظم هست باید صداشو ببره بالا تا همه بشنون صداشو من ...

چرا  غیر انتفاهی  بخاطر پولی که میگیرن ،مجبورن احترام بزارن

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
من تیزهوشانم انقدددد مدیرو معاون خوش اخلاق و خوش برخوردن که اصلا هم سخت گیری اینا نیست بچه هام درسشو ...

چجوری تیز هوشان ثبت نام کردی؟

اره واقعا  هیچ احترامی برای بچه ها قایل نیستند

دقیقا بچه ای که از اون مدرسه میاد بیرون از خود کمبینی و کمبود اعتماد بنفس و خیلی مشکلات دیگه رنج میبره. به خاطر خدا بچتو نجات بده. نزار آیندش خراب بشه 

واقعا   خب اعتراض کنید

چ اعتراضي عزيزم شما تو خونه دعوا نميكنيد بچه تون تصور كنيد ٢٠ تا بچه مثل بچه خودمون شيطون معلم براي كنترل كردن اول اروم حوف ميزنه گوش ندن داد ميزنه هميشگي نيست ك وگرنه نظم برقرار نميشه

اهمیت دادن به بچه لوس کردن نیست .

بچه ها زیاد ناز و ادا دارن

خصوصا دختر بچه ها

بچه عزیزه تربیتش عزیزتر

اتفاقا ماهم بچه بزرگ کردیم و بهش خیلی هم اهمیت دادیم اما بچه باید بفهمه همه جامعه قرار نیست نازشو خریدار باشه و باید یاد بگیره اگه دنیا سختی هایی داره خودشو نبازه و قوی باشه

همین حساسیت نشون دادنای الکی به دختر بچه ها باعث میشه در بزرگسالی زنهای ضعیفی بشن که با هر ناملایمتی بشکنن و نتونن خودشونو جمع کنن و سرپا بشن

همیشه که پدرومادر بالاسر بچه نیستن

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
چ اعتراضي عزيزم شما تو خونه دعوا نميكنيد بچه تون تصور كنيد ٢٠ تا بچه مثل بچه خودمون شيطون معلم براي ...

بنظر من معلم حق نداره داد بزنه  درسش رو بده و بره

لطفا اگر از لحاظ بودجه ای میتونید بفرستید غیردولتی

لطفاااااا

به حرف هیچکسم گوش نکنید ک میگن لوس میشه تنبل میشه یا کرم از این نسله ک داد میزنن سرشون

من ۹ سال تو دولتی پیر شدمممم سه سال راهنماییم جنون گرفته بودم تا اینکه امسال رفتم غیردولتی!

و میفهمم که مدرسه یعنی چی اصن

شاید معلم ها توی همه جا عقده ای و خوب و بد باشن

اما مدیر و معاون ها ۹۹ درصد بی نظیرن توی غیردولتی حتی اگر هرکاری کنیم روش برخورد صحیح و با ما دارن!

یجوری امسال تحت همه شرایط‌یه زندگی جدید و برامون رقم زدن ک مدیرمون از صدتا خانواده یه تنه پشتمونه همیشه

حتی جلوی پلیس!!!

من و دوستم وقتی میبینیم معاون و مدیر باهامون ذرست حرف میزنن و روشن فکرن از شدت تعجب و خوشحالی گریمون میگیره !

لطفا اگر توانشو دارید بزارید بچه هاتون از یه مقطعی به بعد برن غیردولتی:))

میو🗿
بچه ها زیاد ناز و ادا دارن خصوصا دختر بچه ها بچه عزیزه تربیتش عزیزتر اتفاقا ماهم بچه بزرگ کردیم و ...

اره درسته ولی پدر و مادر باید تا جایی که میتونن پشت بچه شون باشن ،اوضاع مدرسه های دولتی الان واقعا بده هم فضای مدرسه هم عواملش البته استثنا هم داره .

ربطی به لوس کردن نداره ،چون رو شخصیت و آینده  فرزندشون تاثیر میزاره 

لطفا اگر از لحاظ بودجه ای میتونید بفرستید غیردولتی لطفاااااا به حرف هیچکسم گوش نکنید ک میگن لوس می ...

ممنون از راهنماییت   بله واقعا دولتی خ بد با بچه ها برخورد میکنن