2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست

طاعات قبول

به نظر بنده عشق ربطی به سن و سال نداره حتی ربطی به نحوه حرف زدن دو نفر هم نداره

عشق عشقه دیگه اسمش با خودشه اگه طرفو بکشی باز ناراحت نمیشه حالا با یه پست که صد سال

اگه بزرگتر یا کوچیک تر یا بداخلاق یا زشت یا هرچی که هست عشقه

نظر شما محترمه اینم نظر من بود

بد باشی بدم، پس خوب باش : اگه خواستی جواب بدی قطعاً اگه توهین نکنی بنده هم متقابلاً محترمانه جواب میدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بفهمه متنه چی نوشته آره🤣🤣🤣🤣 ولی بعید میدونم😂😂

خداییش ناراحت نشو اگه شدی حلال کن

بد باشی بدم، پس خوب باش : اگه خواستی جواب بدی قطعاً اگه توهین نکنی بنده هم متقابلاً محترمانه جواب میدم.
اولین نفری هستی که ریپلی کردم نینی سایت لحضه ثبت نوشته جنسیت: مرد یا زن حالیت شد پس خودتو اذیت نکن ...

اینجا محیطش زنانه هست و جای مردا نیست چون اصلا بحثی نمیشه که بدرد مردا بخوره. یه سایت گذاشتن برا شما به اسم ددی سایت چرا نمیرید اونجا؟؟ اصلا اونجا که همش مرد هست خانمتون پاشه بره وسط کلی مرد عضو شه شما چ فکری در موردش میکنید

حالیت شد؟؟؟ پس خودتو اذیت نکن. دوستم داری بمونی اینجا کسی نمیتونه جلوتو بگیره اما بازم حرفم همون امضامه 

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

اگه منظور دختر این باشه که یجوری پسر با روش هایی خودشو ثابت کنه تا اعتماد دختر رو جلب کنه نه باعث بی میلی نمیشه ولی اگه منظور دختر این باشه که من هیچ حسی بهت ندارم طبیعتا پسر هم نا امید میشه 

اینجا محیطش زنانه هست و جای مردا نیست چون اصلا بحثی نمیشه که بدرد مردا بخوره. یه سایت گذاشتن برا شما ...

پژوهشگر، خبرنگار، مشاور اینا باید تو هرسایتی باشن بخاطر کارشون که پسر هم داخلشون هست

تو همه مردا رو گفتی منم جواب دادم(منطقیه) اگه منم همه زنا رو گفتم تو بیا جواب بده، دیگه چرا خودتو اذیت میکنی دوزخ میشی یه خورده سنگین باش هرکی ریپ کرد سریع جواب نده اومدی حالیت شد و جبران کنی؟ متاسفم برات

بخدا انقد بدم میاد جواب زنا رو بدم ناچارام کردی

پژوهشگر، خبرنگار، مشاور اینا باید تو هرسایتی باشن بخاطر کارشون که پسر هم داخلشون هست تو همه مردا رو ...

بیا برو بابا خودتم نمیدونی چی داری میگی

من در جواب حرف چرت ساکت نمیشم ریپلای بزنی پا به پات میام بعدشم مگه تو خبرنگاری یا پژوهشگر؟؟؟

خواهشا تو یکی از سنگینی حرف نزن خاله زنک 😂😂😂🤣🤣🤣 سنگین بودی اینجا نبودی

بدت میاد جواب زنارو بدی چرا ریپلای زدی پس؟ اومدی اینجا چکار لابد در حال تحقیق و پژوهشی😂😂😂

بیا برو بابا خودتم نمیدونی چی داری میگی من در جواب حرف چرت ساکت نمیشم ریپلای بزنی پا به پات میام بع ...

بابات نیستم

اه اه حالم بهم خورد برو دیگه ذله شدیم اه اه  ول کن دیگه

هرچی که لایق خودته به کسی نگو خاله زنک و چرت و ... خودتی

آره پژوهش! دوس داری؟؟؟😂😂

مطالعات نشون داده تو زن نیستی زنا میگن یه عده نمیگن همه اکانتت مال خودت نیست😂

۴۸۹۶ پست اونم یه زن؟ پس حالت خوش نیست🤣🤣

حالا که خوشت اومده 😂😂 پیام بده

دلت خواسته دیگه چکار کنم پا به پام بیا😂😂

بابات نیستم اه اه حالم بهم خورد برو دیگه ذله شدیم اه اه  ول کن دیگه هرچی که لایق خودته به کسی ...

ذات خودتو نشون بده کم کم علاف خاله زنک. حالا فهمیدم مرد نیستی حتما بهم خوردن حالتم نشونه بارداریه نون خشک بخور خوب میشی امثال تو میتونن زایمانم بکنن🤣🤣🤣😂😂😂😂. گم شو دوزاری دیگه جواباتام نمیخونم ابجی راحت باش میتونی بمونی اینجا وسط خانما وول بخوری بلکم کرمات بریزه مریض بدبخت😅😅😂😂😂 باید رو ادمایی مثل تو بالا اورد مریض جنسی

بابات نیستم اه اه حالم بهم خورد برو دیگه ذله شدیم اه اه  ول کن دیگه هرچی که لایق خودته به کسی ...

طرز حرف زدنشو نگا اه اه دیگه چیه تاحالا مرد ندیدم اینجوری حرف بزنه خدایی راحت باش بمون اینجا یکم بهت بخندیم😂😂😂😂 بابا چیه تو خودت مامانی گوگولی😂😂 ازین سوختی بهت گفتن ابجی؟ خب هستی دیگه 🤣😂😂😂