2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست
اگه واقعا بخواد نه  به جاش باید سعی کنه خودش رو به دختر ثابت و اعتمادش و جلب کنه

داداش تا حالا اصلا دختری جذب کردی که این حرفو میزنی؟؟؟😂😂😂اگه نکردی برو بشین تو کلاس های هنر مردانگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش تا حالا اصلا دختری جذب کردی که این حرفو میزنی؟؟؟😂😂😂اگه نکردی برو بشین تو کلاس های هنر مردان ...

پیش شما درس پس میدیم استاد 

همین که آنقدر ضعف احساس کردی که برای جذب دختر ! کلاس لازمه بسه

برای جذب هرکسی کافیه خوده واقعیت باشی و انسان .

صددرصد تضمینی هم هست مستر جذاب

سلام سن ۱۷  سالگی  هنوز نه پخته روزگار هست و نه تلخی وسختی چشید بچه سال هست سن باید بعد سربازی که رفت و دوری وسختی همه را تجربه کرد اون وقت درک متقابل داره  در این سن راحت روی هر شاخه ای مپره سعی کن خودتو با این پسرها در این سن هیچ ارتباطی ندی چون توی رویا و خیال بافی هستن هر وقت روی پای خودش که وابستگی به کسی نباشه ایستاد اون موقع فرق میکنه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

اگه تو حق داری بهش اعتماد نداشته باشی یه درصدم اگه لاشی باشه حق داره تورو برا بدنت بخواد این همه اعتماد به نفس و از کجا میارین

اگه بهش اعتماد نداری باهاش ادامه نده 

تویی که میخوای طرفو باید تا الان ازش شناخت داشته باشی که همچین پیام تحقیر آمیزی نمی‌فرستادی 

اگه تو حق داری بهش اعتماد نداشته باشی یه درصدم اگه لاشی باشه حق داره تورو برا بدنت بخواد این همه اعت ...

من کسی رو تحقیر نکردم نگفتم نمیخوامش گفتم اعتماد ندارم بعد واقعان متاسفم براتون چ ربطی داره اصلان ی پسر حقی نداره  دختر رو بخاطر بدنش بخواد غلط کرده من تاحالا با هیچ پسری ارتباط نداشتم همچین چیزایی هم ب هیچ پسری حق نمیدم بی اعتماد بودن دختر رو با لاشی بودن پسر نمیشه توی یک ترازو گذاشت من از حجب و حیامه ک اعتماد ندارم  البته ب جز ی سری پسرا ک واقعان خوبن 

بسم الله، ببین آبجی کوچولو قطعا شما زیر هجده سالی و اینو باید بدونی که اگر طرز فکرت نسبت به اون شخص ...

عالی بود مرسی از حرفتون ولی من۲۰ سالمه  بازم ممنونم از نظرتون

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال دختر عزیزم😊

مرسی قصد ناراحت کردنتونو نداشتم ممنونم ازتون شما بزرگوارید شما بزرگ مایید ممنونم از راهنمایی تون 🙏🙏🌹🌹🌹 

آره، این یعنی اینکه ممکنه من کلی تلاش کنم و همه چیو بذارم کنار بخاطرت اما تو ممکنه بخاطر منافع شخصی خودت بزنی زیر همه چی و اینکه هنوز به من اعتماد نداری و منو به چشم یه غریبه میبینی و ممکنه هر لحظه بخاطر یه غریبه ی دیگه نظرت تغییر کنی در کل یه پسر این نتیجه رو میگیره که ادم قابل اطمینانی نیستی برای همین ازت سرد میشه و دل میکنه

باسلام همونطورکه گفتین هردوکم سن هستید

دوم اینکه واقعیتیه که هرچه زودتر باید گفته بشه که اگرطرف فقط برای هیجانات سنی وهوس طرف شما آمده واین حرف رودرک  کنه خودشوجمع کنه وبخودش بیاد ازاین رابطه چی میخواد زودتربره وبنفع شماست خودم به شخصه ازاین پیام استقبال میکنم یامیرم یا اینکه دنبال رفع نواقص خودم ازجمله گفتاری ورفتاری می افتم تا بیشتر نظرشماروجلب کنم

اگه بفهمه متنه چی نوشته آره🤣🤣🤣🤣 ولی بعید میدونم😂😂

اولین نفری هستی که ریپلی کردم

نینی سایت لحضه ثبت نوشته جنسیت: مرد یا زن

حالیت شد پس خودتو اذیت نکن

تو خَود خویجِک گیِشتِه وِلاتین

التماس تفکر و تعقل

بد باشی بدم، پس خوب باش : اگه خواستی جواب بدی قطعاً اگه توهین نکنی بنده هم متقابلاً محترمانه جواب میدم.