سلام سن ۱۷ سالگی هنوز نه پخته روزگار هست و نه تلخی وسختی چشید بچه سال هست سن باید بعد سربازی که رفت و دوری وسختی همه را تجربه کرد اون وقت درک متقابل داره در این سن راحت روی هر شاخه ای مپره سعی کن خودتو با این پسرها در این سن هیچ ارتباطی ندی چون توی رویا و خیال بافی هستن هر وقت روی پای خودش که وابستگی به کسی نباشه ایستاد اون موقع فرق میکنه
اهل جنوبم گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔
اگه تو حق داری بهش اعتماد نداشته باشی یه درصدم اگه لاشی باشه حق داره تورو برا بدنت بخواد این همه اعت ...
من کسی رو تحقیر نکردم نگفتم نمیخوامش گفتم اعتماد ندارم بعد واقعان متاسفم براتون چ ربطی داره اصلان ی پسر حقی نداره دختر رو بخاطر بدنش بخواد غلط کرده من تاحالا با هیچ پسری ارتباط نداشتم همچین چیزایی هم ب هیچ پسری حق نمیدم بی اعتماد بودن دختر رو با لاشی بودن پسر نمیشه توی یک ترازو گذاشت من از حجب و حیامه ک اعتماد ندارم البته ب جز ی سری پسرا ک واقعان خوبن
آره، این یعنی اینکه ممکنه من کلی تلاش کنم و همه چیو بذارم کنار بخاطرت اما تو ممکنه بخاطر منافع شخصی خودت بزنی زیر همه چی و اینکه هنوز به من اعتماد نداری و منو به چشم یه غریبه میبینی و ممکنه هر لحظه بخاطر یه غریبه ی دیگه نظرت تغییر کنی در کل یه پسر این نتیجه رو میگیره که ادم قابل اطمینانی نیستی برای همین ازت سرد میشه و دل میکنه
دوم اینکه واقعیتیه که هرچه زودتر باید گفته بشه که اگرطرف فقط برای هیجانات سنی وهوس طرف شما آمده واین حرف رودرک کنه خودشوجمع کنه وبخودش بیاد ازاین رابطه چی میخواد زودتربره وبنفع شماست خودم به شخصه ازاین پیام استقبال میکنم یامیرم یا اینکه دنبال رفع نواقص خودم ازجمله گفتاری ورفتاری می افتم تا بیشتر نظرشماروجلب کنم