2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست
نمیکنه درکتون.،  باید طرف بزرگتر باشه از همه نظر ساپورت شین و درست و حسابی درکتون کنه

چ فرقی میکنه مهم ذهنیته شما حرفتون درسته ولی نمیشه همیشه ب سن رفت الان توی همین نی نی سایت ک بزنید خیلیا زندگی شون موفقه طرفم کوچیک تره  من دانشجو هستم و پسر هایی دیدم ک ازم بزرگ ترن ولی هیچ درکم نمیکنن

کسی حق نداره تایپیک منو دیلیت کنه شما باهم مشکل ددارید خب چ ربطی ب تایپیک من داره ؟ 

حساب خودم و میگم با تایپ چکار دارم

بد باشی بدم، پس خوب باش : اگه خواستی جواب بدی قطعاً اگه توهین نکنی بنده هم متقابلاً محترمانه جواب میدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که مثل همدبگه نیستن.،  بازم با یکی دیگه امتحان کن مطمئن مطمئنم ضرر نمیکنید

چی یکی دیگه امتحان کن ؟ شما چقد راحتید من نمیتونم زود یکی دیگه رو حذف کنم یکی دیگه رو جایگزین کنم معلوم هست اصلان چی میگید ؟؟؟ مگه لباس فروشیه این لباس تنگه یکی دیگ 

ببخش  ،  منظور بدی نداشتم

ولی خوب نیست ادم مثل ربات فک کنه ما ادمیم احساسات داریم مگه ادم میتونه یکی دیگه رو زود دوست داسته باشه؟ مگه از قیافه اش یا قدش فقط خوشم اومده؟ ک جایگزین کنم ؟ حتما چیزی توش دیدم ک توی بقیه ندیدم پسر ک زیاده خودم نمیخوام  

طرز حرف زدنشو نگا اه اه دیگه چیه تاحالا مرد ندیدم اینجوری حرف بزنه خدایی راحت باش بمون اینجا یکم بهت ...

تا تانستم و زوان خوش وتم پیت

ولی بزان خیلی بی هوچیدن و له خوم خاطر جمم که انساننیدن  خیزان و باوک نیریدن

اصن زانید منال کیدن نه و خواا

هر شوکه هاینده مالوه یکی

بد باشی بدم، پس خوب باش : اگه خواستی جواب بدی قطعاً اگه توهین نکنی بنده هم متقابلاً محترمانه جواب میدم.
ذات خودتو نشون بده کم کم علاف خاله زنک. حالا فهمیدم مرد نیستی حتما بهم خوردن حالتم نشونه بارداریه نو ...

اتفاقا مردم خیلییییی هم مرد کلفتی هستم ورزشکارم 🤣🤣 بیا امتحانش کن تا ببینی

نجس های مثل تو ریدن تو جامعه😂

هرجایی بودن ازت میبار

اینارو یادم رفت بگم😂

خواهش میکنم اشکالی نداره ولی شما قبل حرفاتون فکر کنید بعد بگید بازم ممنونم از نظرتون 

ببین من حدود ۱۰ سال پیش جای الان شما بودم که جور نشد

هنوز هنوزه به فکر اون ۱۰ سال پیشم

اگه میدونی میتونی اینجوری باشی

و با خودت صادقی خب بمون پاش

و تلاشتم بکن

اگه تونستی منو گزارش کنی حسابمو ببندن ممنون میشم