2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه.،  آره پسر 17 ساله بزرگه بالغه که

من ۲۰ و اون ۱۷ حتی بهم پیشنهاد دوستی ام نداده نمیدونم چکار کنم بنظرتون ازش فاصله بگیرم ممکنه حسشو متوجه بشم؟ اخه شما مرد هستین بخاطر همین مشورت میخوام 

ذات خودتو نشون بده کم کم علاف خاله زنک. حالا فهمیدم مرد نیستی حتما بهم خوردن حالتم نشونه بارداریه نو ...

دختر و پسر نداره خراب خرابه😂 تو دیگه رسما دلت میخاد😂

حتما مادرت بهت گفته کاش سقطت میکرد

مریض جنسی تویی و مشتری هات اونی که پست انداخته وقتتو نگیرم بری دوهزار بیشتر کاسب بشی😂

دیدی خودت میخاری رو من که بالا نمیارن میشنن😂

هیچ پدری تو رو گردن نمیگره

همین که تو زایمان کنی ۱۰ مثل خودت بیاری تا مردا رو  ساپورت کنن کافیه

بد باشی بدم، پس خوب باش : اگه خواستی جواب بدی قطعاً اگه توهین نکنی بنده هم متقابلاً محترمانه جواب میدم.
ذات خودتو نشون بده کم کم علاف خاله زنک. حالا فهمیدم مرد نیستی حتما بهم خوردن حالتم نشونه بارداریه نو ...

دختر و پسر نداره خراب خرابه😂 تو دیگه رسما دلت میخاد😂

حتما مادرت بهت گفته کاش سقطت میکرد

مریض جنسی تویی و مشتری هات اونی که پست انداخته وقتتو نگیرم بری دوهزار بیشتر کاسب بشی😂

دیدی خودت میخاری رو من که بالا نمیارن میشنن😂

هیچ پدری تو رو گردن نمیگره

همین که تو زایمان کنی ۱۰ مثل خودت بیاری تا مردا رو  ساپورت کنن کافیه

سیبیلاتم بزن

بد باشی بدم، پس خوب باش : اگه خواستی جواب بدی قطعاً اگه توهین نکنی بنده هم متقابلاً محترمانه جواب میدم.
اینجا محیطش زنانه هست و جای مردا نیست چون اصلا بحثی نمیشه که بدرد مردا بخوره. یه سایت گذاشتن برا شما ...

@نی_نی_یار

@نی_نی_یار_5

چطور میتونم این کانت و دلیت کنم

ممنون

@نی_نی_یار_41‍ 

اگه شد این پیام ها و حسابم دلیت بشن