2777
2789
عنوان

می دونم که برای یه دختر ۲۵ ساله زشته بد غذا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 63 پست
یه مدت چند ماهه asmr های کره ای ببین،انقدر با اشتها و وسوسه برانگیز چیزای خیلی عجیب و مزخرفی رو میخو ...

😑😑😑دیدم اونا که دیگه ته چندش بازیه

فکر کن هشت پا و سوخاری کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این برمیگرده به اعصاب و مسائل روحی

من یهو خوبم یهو بد، یهو فلان غذارو دوست دارم یهو متنفر

خودمم بپزم اصلا دهنم مزه نمیکنه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
😑😑😑دیدم اونا که دیگه ته چندش بازیه فکر کن هشت پا و سوخاری کرده

سوخاری مرحله ی خوبشه😉😂😁

یه سری اختاپوس زنده رو میارن، جلوی دوربین با چماق میزنن توی سرش، با قیچی تیکه تیکش میکنن و هر کدوم از پاهاش رو در حالیکه داره وول میخوره میزنن توی سس و میخورن😂😂😂🤝🏻👩🏻‍🦯

نه می دونی بحث دوست داشتن نداشتن نیست مثلا شما فلان غذا رو دوست نداری سر سفره است خب از اون یکی غذا ...

میفهمم .. هم خودت اذیت میشی هم اطرافیان ناراحت میشن.. به نظرم تلاش کن این حساس بودنت کم بشه مطمئنم اگه بخوای میتونی💛

اگه باعث شده لاغر باشی خوش بحالت من از کوفت هم خوشم میاد 🤦

نه باعث لاغریم نشده 

اتفاقا برعکس باعث چاقیم شده 

چون مجبورم برای سیر شدن سیب زمینی سرخ کرده یا مواد قندی بخورم

میفهمم .. هم خودت اذیت میشی هم اطرافیان ناراحت میشن.. به نظرم تلاش کن این حساس بودنت کم بشه مطمئنم ا ...

آره دقیقا حالا خودم به کنار خودم همیشه اذیتم بقیه هم ناراحت می شن

من همسن توام و همینم  لاغرم و بد غذا  راجب مرغ و گوشت یه فکرایی میاد توی سرم که دوست ندا ...

منم دقیقا مثل تو فکر کنم منظورم و درست متوجه شدی همون فکرا همون قیافه ... البته من گیاه خواری رو دوست ندارم ولی یه جورایی انگار گیاه خوارم

نه خب می دونی بحث فکر دیگران نیست من رسما دارم اطرافیان و اذیت می کنم🥲

من مامانم بنده خدا دونوع غذا میپزه چون من نمیخورم عادت کرده دیگ

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚