2777
2789
عنوان

می دونم که برای یه دختر ۲۵ ساله زشته بد غذا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 63 پست
بخدا غذای سلف آشغالی بهتره😑چیزیم بهش میگم بهش برمیخوره میگه خیلیم عالیه تو ات و اشغال دوس داری که ا ...

هم کلی خندیدم به نوشته هات 

هم عمیق تر که فکر کردم فهمیدم که همین جریان چه قدر می تونه اعصاب ادم و به هم بریزه

نمی دونم چرا مامانا گردن گیرشون خوب نیست

یه ایرادی هم که داشته باشن زیربار نمی رن

مارفتیم شمال مرغ بخریم یجابود جلوخودمون گردن خروسومیزمینداخ تودستگاه ینی سرم شاخ دراورددد من تا۳ ماه مرغ نخوردم .مجردیمم گوشت نمیخوردم الان خودم درس میکنم انقدر پیاز وسیر میزنم ک بونده واس کمخونی بهرحال

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارفتیم شمال مرغ بخریم یجابود جلوخودمون گردن خروسومیزمینداخ تودستگاه ینی سرم شاخ دراورددد من تا۳ ماه ...

واییییی دقیقا منم صحنه های این طوری خیلی تو خاطرم هست که تو بچگی دیدم و حالم بد شده حالا سر ببرید ولی لازمه بیارید جلوی همه که ببینن؟

واقعا چه طوری یه عده مثلا قصاب و فلان این قدر براشون این چیزا راحته

واییییی دقیقا منم صحنه های این طوری خیلی تو خاطرم هست که تو بچگی دیدم و حالم بد شده حالا سر ببرید ول ...

نمیدونم منم عجیبن تازه قصاب ی خانوم بود 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه