کمتر یا به اندازه نصف بشقاب برنج میتونم بخورم بیشتر بشه حالت تهوع میگیرم
اگه دست پخت کسی بد باشه یا غذا مونده باشه از همون اول حس حالت تهوع و گیر کردن غذا تو گلوم باهامه
متاسفانه دستپخت مامانم توی خورشت درست کردن اصلا خوب نیس فسنجون قیمه قرمه سبزی بد درست میکنه منم همش با تهوع غذا میخورم تو خونه
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
پسر منم 5 سالشه، فکر کنم یه جورایی مثل شماست. یک غذا رو دوست داره، بعد یک دفعه دیگه دوست نداره. نگرانش شدم، یعنی تا آخر همین طوریه؟! 🤔
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....