2777
2789
عنوان

می دونم که برای یه دختر ۲۵ ساله زشته بد غذا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 63 پست
منم امشب تو استوری یه نفر مرغ مزه دار دیدم، از اون لحظه تا الان حالت تهوع ولم نمیکنه 😑خیلی سر غذا ح ...

وای دقیقاااااا منم استوریایی که مراحل آموزش غذاست رو رد می کنم

مثلا طرف سیرابی نپخته رو گرفته دستش تو ظرفشویی می شوره بعد عکس گذاشته بچه ها سیرابی داریم😋

🤢🤢🤢🤢

من مامانم بنده خدا دونوع غذا میپزه چون من نمیخورم عادت کرده دیگ

دقیقا مامان منم واقعا خسته اش کردم

گاهیم خودم آشپزی می کنم ولی بدبختی اینجاست که اگه فلان بو بیاد از آشپزخونه دیگه نمی تونم بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مامان منم واقعا خسته اش کردم گاهیم خودم آشپزی می کنم ولی بدبختی اینجاست که اگه فلان بو بیاد ا ...

من اصلا از آشپزی متنفرم چون لباسم بو بگیره سریع باید برم حموم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

این برمیگرده به اعصاب و مسائل روحی من یهو خوبم یهو بد، یهو فلان غذارو دوست دارم یهو متنفر خودمم بپ ...

اره این طوری هم هستم البته در مورد غذاهایی که به صورت عادی می خورم اونایی که اصلا نمی خورم که به کنار 

سوخاری مرحله ی خوبشه😉😂😁 یه سری اختاپوس زنده رو میارن، جلوی دوربین با چماق میزنن توی سرش، با قیچی ...

😑😑😑😑🥲🥲🥲🤢🤢🤢🤢اره یادم اومد چه طوری می خورن خدایی؟؟؟؟

زشت نیست  چرا زشت باشه سلیقه و طبع هرکس متفاوته منم همینم. از بچگی همینجور بودم تا الانم ادا ...

اره خب ولی اون جایی زشت می شه که برای اطرافیان زحمت ایجاد می کنه

مثلا من گاهی سر سفره به بقیه تذکر می دم که مثلا ظرف مرغ و نذارید کنار من بعد ناراحت می شن

تهشم می گن لوسی خجالت بکش طرف زن زندگیه اون وقت تو با ۲۵ سال سن هنوز عین بچه ها دردسر داری

من ۱ ساله حساس شدم 

کمتر یا به اندازه نصف بشقاب برنج میتونم بخورم بیشتر بشه حالت تهوع میگیرم

اگه دست پخت کسی بد باشه یا غذا مونده باشه از همون اول حس حالت تهوع و گیر کردن غذا تو گلوم باهامه

متاسفانه دستپخت مامانم توی خورشت درست کردن اصلا خوب نیس فسنجون قیمه قرمه سبزی بد درست میکنه منم همش با تهوع غذا میخورم تو خونه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

پس چی میخوری معمولا؟ 

پسر منم 5 سالشه، فکر کنم یه جورایی مثل شماست. یک غذا رو دوست داره، بعد یک دفعه دیگه دوست نداره. نگرانش شدم، یعنی تا آخر همین طوریه؟! 🤔

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....