2777
2789
عنوان

می دونم که برای یه دختر ۲۵ ساله زشته بد غذا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 63 پست

میدونی چیه منم خیلی بدغذا بودم در این حد که گیاه خوار بودم و سوتغذیه داشتم...ولی الان همه چی می خورم هرچند اولش حالم بد میشد می دونی چرا؟بهم حس قدرت دست میده من از وقتی ب دنیا اومدم پیاز و گوشت و مرغ نمی خوردم ی روز نشستم ب زور خوردم اولاش حالم بد میشد ولی کم کم خوشم اومد خیلییی و خیلی هم حس خوبی دارم حس قدرت می کنم چرا باید از بدنم بگیرم این ویتانینارو اگه کسی جلوم از این اداها در بیاره می زنم دهنش خیلی رو مخه این حرکات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چی میخوری معمولا؟  پسر منم 5 سالشه، فکر کنم یه جورایی مثل شماست. یک غذا رو دوست داره، بعد ی ...

فکر کنم همین طور بمونه 

البته قطعی نیست

چون منم ۵ سالم بود تا قبلش یه چیزایی رو می خوردم

ولی مامانم می گه از ۵ سالگی به بعدت دیگه لب به مرغ نزدی 

الان بیست و پنج سالمه هر جا مرغ بوده و ماهی نخوردم 

به همینا هم خلاصه نمی شه مثلا یه مدت خورشت دوست داشتم الان حتی خورشت هم نمی خورم 

یا بهتر بگم می خورم ولی به زور

یادمه تو بچکی یه تصویر زشت از یه مرغ دیدم فکر کنم داشت کرم می خورد بعد دیگه حالم بد شد

به نظرم اگه سعی کنید پسرتون مراحل غذا رو نبینه و در کنارش غذا ها رو حسابی مزه دار کنید شاید مثل من نشه

اینم که گفتید چی می خورم در یک کلام ات و اشغال

چیبس نون پنیر سیب زمینی سرخ کرده فست فود ...

میدونی چیه منم خیلی بدغذا بودم در این حد که گیاه خوار بودم و سوتغذیه داشتم...ولی الان همه چی می خورم ...

اره می دونی منم به این فکر می کنم که چه موادی از بدنم دریغ شده

مثلا خیلی وقتا زانو درد دارم با این که فقط ۲۵ سالمه

سنم بالاتر که بره بدترم می شه

اره می دونی منم به این فکر می کنم که چه موادی از بدنم دریغ شده مثلا خیلی وقتا زانو درد دارم با این ...

خب پس لوس نکن خودتو بخور بره الکی ب خودت تلقین میکنی...امتحان کن حس خیلی خوبیه که اینکارو انجام بدی حس قدرت خوبی داره

من ۱ ساله حساس شدم  کمتر یا به اندازه نصف بشقاب برنج میتونم بخورم بیشتر بشه حالت تهوع میگیرم ...

اره منم این طوریم 

البته من دست پخت مامانم عالیه 

حالا تو حساب کن اگه بد بود چی می شد

ولی خونه ی هر کی می رم حس می کنم طرف واقعا اشپزیش بده 

دست پخت خودمم عالیه ولی اگه خودم چیزی درست کنم نمی خورم چون مراحلشو دیدم مخصوصا اگه توش گوشت باشه

ولی فامیلامون همه است پختشون بده مهمونی که می رم تو عذابم حتی گاهی با خودم غذا می برم دور از چشم بقیه می رم تو کیفم می خورم

اره منم این طوریم  البته من دست پخت مامانم عالیه  حالا تو حساب کن اگه بد بود چی می شد و ...

خوشبحالت من امتناع کنم کلی ناراحت و عصبی میشه که من بخاطر شماها غذا درست کردم دستپختم عالیه و فلان 

ولی قرمه سبزی درست میکنه باید ببینی انگار لوبیا و سبزی رو انداختی تو آب اصلا مزه قرمه سبزی نمیده که انقد رقیقه انگار یه مشت سبزی و لوبیا رو همینجوری انداختی تو آب

هرچیم میگم زودتر بار بزار غذا خورشت باید غلیظ باشه سبزیش باید بیشتر سرخ شه که روغن بندازه میگه نه خاصیتشو از دست میده😑

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
خوشبحالت من امتناع کنم کلی ناراحت و عصبی میشه که من بخاطر شماها غذا درست کردم دستپختم عالیه و فلان&n ...

وای تصور کردم تو چه شرایطی هستی من و ببخش خنده ام گرفت 

طفلک مامانت پس دست پختش خوب نیست

یاد غذاهای سلف دانشگاه افتادم 

اره واقعا قورمه سبزی باید همه ی اجزایش یکنواخت باشه این که رقیق باشه رو مخه باید اصطلاحا جا بیوفته 

وای تصور کردم تو چه شرایطی هستی من و ببخش خنده ام گرفت  طفلک مامانت پس دست پختش خوب نیست یاد ...

بخدا غذای سلف آشغالی بهتره😑چیزیم بهش میگم بهش برمیخوره میگه خیلیم عالیه تو ات و اشغال دوس داری که اینو نمیپسندی منتظرم یکی بیاد قرمه سبزی و فسنجون و قیمه شو بخوره نظراتشو اعلام کنه که بفهمه اوضاع در چه حد وخیمه

یکی از ناراحتیام‌همیشه اینه که ازدواج کنم ناهار بیایم خونه مامانم آبروم میره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اینی که میگی بنظر من وسواسیه. شاید بد نباشه با روانپزشک مشورت کنی. اگه تهرانی بیمارستان امام حسین

اره وسواسم دارم نه تهران نیستم 

برای وسواسم هم درمان شدم ولی در مورد غذا هیچ وقت صحبتی نکردم