2777
2789
عنوان

چرا اخه؟

123 بازدید | 10 پست

ساعت سه نیم شبه!من الان بیدارم!چرا؟

چون حالم بهم میخوره از خونمون!چون کثیفه!چون پر از مریضیه!

چهار تا پرنده دارم تو خونه(اگه نباشن خوابم نمیبره,چون به شدت یه مدت تو شب اذیت میشدم...)

بعد اینکه،خونمون خرابست،اشغاله،تمام دیواراش ترک داره و زرد شده،همه کثیفه،بارون که میاد اب میچکه از سقف

شبی نیست که من بتونم با خیال راحت بخوابم،همش صدای موش میاد،جیغ میکشن،سر صدا میکنن...

هر روز تو خونه سه چهار تا موش میگیریم،میره تو لباسامون،تو خوراکیامون،تو همه جا...

همه جا دستشویی میکنه،لباسامونو میخوره..

به خدا که کثیفه،پر از مریضیه،همه جا میره به خدا چندشم میشه پامو بزارم تو اتاقم!همش تهوع میگیرمو بدم میاد

چند وقت پیش بابام تله موش گذاشت تو اتاقم،موشه افتاد توش،نمیدونم چی شد تمام فرش اتاقم خونی شد!

به خدا الان دارم بااشک تایپ میکنم

به خدا خسته شدم!

چرا پدرم نمیخواد بفهمه که داریم عذاب میکشم؟؟

همش موش میاد میره،پرنده هام میترسن خودشونو میزنن به دیوار قفسو جیغ میکشن،منم به شدت فوبیا زلزله دارم،تا کلی وقت حالم بد میشه و تپش قلب شدید میگیرم

چشمات رو ببند،نفس عمیق بکش،لبخند بزن،و اینو بدون که «میتونست از اینی که هست،بد تر باشه!»زندگی ادامه داره...✨🍀

کجا ساکن هستید عزیزم‌

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم نباید نا شکری کنم،میدونمممم

میدونم همین که یه سقف رو سرمه باید خودامو شکر کنم..

میدونم به خدا که میدونم...

بابام هیچ وقت واسم کم نزاشته،هرچی خواستم فراهم بوده،در عوض یادم نمیاد کی پدر مادرم لباس یا هر چیزی واسه خودشون خریدن!همیشه لباش بقیه رو میپوشن...

درسته که همه چیزی دارم،ولی نباید حداقل جایی که زندگی میکنم،نفس میکشم تمیز باشه؟درست باشه؟خوب باشه؟؟؟؟

پذرم نمیره سر کار،وضعمون داغونه

مادرم سه سال رفت کارخونه،شیفت شب صبح عصر،انقدر اذیت شد که خدا میدونه،اخرشم مریض شد ده برابر خرج مریضیش کرد!

پدرم همش میگه من سی سال رفتم سر کار!بستمه

ولی نه خونه درست حسابی داره،نه ماشین داره،یه موتور داغون داره که هزار برابر ارزشش خرجش کرده!

چشمات رو ببند،نفس عمیق بکش،لبخند بزن،و اینو بدون که «میتونست از اینی که هست،بد تر باشه!»زندگی ادامه داره...✨🍀
واااای خدااا چن سالته گلم؟ 

هجده سالمه.یه خواهر بزرگ تر از خودمو کوچیک تر از خودم دارم

بزرگه ازدواج کرده

شش سال پیش که پدرم جهازشو خرید،از اون موقع همش میگه پول ندارم،همیشعههههه

به نظرتون چ مشکلی است که اینطور برکت نداره

نمیدونم والا :)

همیشه پول پدرمو خوردن!همیشههه

پدر بزرگام میلیونر بودن قدیم،به همه کمک میکردن،پول هر دو رو خوردن!بیچاره ایم!

نمیدونم چرا برکت نداره،به خدا که پولش حلاله!من میدونم مادرم چه زجرایی کشید

ولی ..

وسواس گرفتم!بدم میاد از همه چی،بریدم،همش احساس میکنم کثیفم! همه چی کثیفهههه،دارم روانی میشم

خونه ما پر از سوسک بود تو آشپز خانه ،کمد ، تلوزیون، زیر فرش سم هم فایده نداشت تا دو پیش که ی جوجه مرغ ماشینی خریدیم ، مثل ماشین فقط سوسک میخوره ی سری منبع سوسک ها پیدا کردم نزدیک 50 تا کوچیک بزرگ خورد الان نسل سوسک ها منقرض شده ، شما هم باید ی حیوان بر علیه موش ها بخری

خونه ما پر از سوسک بود تو آشپز خانه ،کمد ، تلوزیون، زیر فرش سم هم فایده نداشت تا دو پیش که ی جوجه مر ...

نمیشه که...موش فرق داره

فقط هم بحث اون نیست!خونه ما کلا پوکیده،همه جاش سوراخ سوراخه،از همه جا موش میاد تو فایده نداره..مامانم هیشکی رو دعوت نمیکنه خونمون جز خاله هام،چون خجالت میکشه :)

تازه علاوه بر موش،سوسکو حشره های دیگه هم داریم

طوری شده که از موش اصلا نمیترسم :)..

چون باهاشون دارم زندگی میکنم!