2777
2789

لنا قشنگه. تو این مایه لیا هم هست. خواهرم میخواست لیا بذاره منتها چون خیلی شبیه اسم پسر من می‌شد گفت ولش کن قاطی میشن. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنا خیلی قشنگه خودم این اسمم رو دوست دارم..لیانا..لیدیا..لیدا..

لوناLuna..تانیا..ماهلین..هیوا..آریستا..آرسیتا..دلوین..دلین..

لاوین..آتیسا.آتریسا..آدلیاAdeliya..ملوراmelora..الیزا..نایریکا..

گندم..گیسو..رائیکا..پارمیس..آرتمیس..آرتونیسArtonis..آرونا..

مایسا..آنیدا..آگرین..نیلسا..نیلا رز..رونا..آدلین..لیلیان..لی لی رز..الا رز..دلا رز..

خیلیییی اسم های دیگه هم هستن که یادم نیست الان بهتره ببینی اسمی که میخوای شروع کنی چجور باشه مثلا میخوای به فامیلیش بیاد یا به اسمه دیگه ای بیاد با چه حرفی شروع بشه یا هرچیزی که مدنظرته اینجور بهتر کمکت میکنیم گلم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
اره صنم قشنگه من اسم دخترم ثمر هست همیشه ههمسرگ میگع بعدیو بزاریم صنم اگه دختر شد

اسمای اینجوری جدید و قدیمی شدن ندارن 

اون اسمای بی سرو ته ک قدیمی میشه اسم با معنی و اصیل قدیمی نمیشه 

صحرا و سلما هم قشنگه بهش فکر کنین 😁

لنا چطوره ؟

اسم منو بذار روش تهمینه🤪

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆