2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتی  بخدا اومدن کنار هر اسم پسری ی پسوند و پیشوندی گذاشتن اسمهای زشت و بی معنی. رو ساختن قو ...

خیلی باهات موافقم اصلا یه اسمایی میذارن نمیدونی با فتحه بخونی با ضمه بخونی. خوانش سخت دارن این برای بچه ام خوب نیست خدایی. 

اسم سارا اره همیشه قشنگه ولی تو فامیل داریم ماعم چنتا

دل آنا ینی قلب مادر ♥️

ماهلین هم قشنگه خواهرزاده ام ۳ ماهشه اسمشو ماهلین گذاشتیم اکثرا خوششون اومد...

ولی من خودم اسمهایی مثل باران...دریا..خورشید...دوس دارم چیزی ک همیشه موندگاره ..الان خودمم سحرم باز دوسش دارم چون همیشه هست

یه خانمی یه اسمی گذاشته بود رو دخترش بعدا فهمیده بود فامیل محسوب میشه و معنیش یه چیز پسرونس 😂 اسما ...

اره. ی دوستی دارم میگفت باید اسم پسر من رو هیچ احدی نباشه.  اصلا مردم فکراشون پوچه ب جا فکر این ککنن چجور تربیت کنن فکر اینن اسم خاص باشه. فردا هیچ کس با اسم نمیره تو اجتماع با منش و شخصیت میره. البته اسمم. رو شخصیت اثر داره  ی کم . 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
دل آنا ینی قلب مادر ♥️ ماهلین هم قشنگه خواهرزاده ام ۳ ماهشه اسمشو ماهلین گذاشتیم اکثرا خوششون اومد. ...

منم خورشید رو خیلی دوست دارم  اگه دو قلو خدا بهم داد دریا و پریا ، دنیا و درنا رو خیلی دوست دارم.