2777
2789
عنوان

چن تا بچه دارید ؟

337 بازدید | 39 پست

جنسیتشون رو هم بگید .و اینم بگید که دوس دارید چن تای دیگه داشته باشید ؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

0تا و نخواهم آورد این بلا را

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

0تا و نخواهم آورد این بلا را

بچه داشتن خیلی لذت داره .اگه شرایطشو داری این لذت رو از خودت نگیر

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یدونه پسر 

همیشه دوست داشتم بچه زیاد داشته باشم خونه ام شلوغ باشه اما نمیدونم تو اوضاع همین یدونه هم زیاده

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

یه دختر دارم شاه نداره از خوشگلی ماه نداره

دوس دارم دوتا دیگه بیارم یه پسر و ی دختر دیگه

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

به نام خدا 

مجردم 

مادر فعلا نیستم 

اما سه تا بچه رو بزرگ کردم 

ولی تو‌ سن های مختلف از وقتی به دنیا اومدن دست من بودن 

یکیشون الان سیزده سالشه 

یکی هشت سالشه 

یکی هم دوسال و نیم 

اگر شرایط داشته باشم دلم میخواد واقعا یه تا بچه داشته باشم 

۳عدد🥴🥴🥴🥰🥰🥰دوتا دختریه پسر

چه حسی داره ۳ فرزندی .راستشو بگو خواهشا .گاهی اوقات از اوردن سومی پشیمون نمیشی