2777
2789
عنوان

چن تا بچه دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 39 پست
بچه داشتن خیلی لذت داره .اگه شرایطشو داری این لذت رو از خودت نگیر

برای بقیه لذته برای من واقعا دردسره نه حوصله زایمان و از هیکل افتادن رو دارم نه نق نق و شب بیداری و گریه هاش از زندگی افتادن و یه بازار و تفریح با خیال راحت رفتن رو ک به دلم بمونه کلا بچه به درد من نمیخوره

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا  مجردم  مادر فعلا نیستم  اما سه تا بچه رو بزرگ کردم  ولی تو‌ سن ه ...

یدونه بچه داشته باشی؟ چرا

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چه حسی داره ۳ فرزندی .راستشو بگو خواهشا .گاهی اوقات از اوردن سومی پشیمون نمیشی

من دوست دارم بیارم اما هم از شرایط مالی تردید دارم 

هم بخاطر سردردهای عجیب و وحشتناکی که تو بارداری میکشم 

واسه همین سپردم بخدا

یدونه گل پسر دارم

همین یدونه کافیه

دوست دارم حسابی بهش برسم تا به یه جایی برسه انشاالله

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
بچه فقططططططط یکی خودم تک فرزندم یه دونه هم بچه دارم طرفدار سرسخت تک فرزندی هستم

دوست نداشتید که خواهر یا برادر داشته باشید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یدونه بچه داشته باشی؟ چرا

بچه بزرگ کردن خیلی سخته داره ولی شیرینه 

باور کن من سر دختری که الان هشت سالشه و یکی هم دو سالشه خیلی اذیت شدم 

کوچیکه قلنج کرده بود ... تو پنج ماهگی 

چقدر بی خوابی و سختی داشت 

الان عاشقمه

😂

گفتم بچه دوست دارم داشته باشم یکی تا ببینم وضعیت مالی خودم و شوهر آینده ام چجوریع بعدش سه تا بیارم 

اقدامم    

توان مالیتون چ جوره؟ انگیزت برای بچه سوم چی هست ؟ 

سن بچه اول و دومت رو اگه میشه بگو

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
دوتا پسر، دوست دارم بچه ولی بارداری های من فوق العاده داغونه بعد از 3 سال که از بارداری دومم میگذره ...

وا مگه میشه ؟