2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه هاشون دیر دستشوییشونو گفتن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت واقعا ،انقدرم اینو اون حرف میزنن 

اهمیت نده تو که تلاشتو میکنی گیر نده بهش یمدت خوب میشه .ببین پسر منم همه چیرو متوجه میشه ولی از لجبازیش هرکاری که دلش میخواد رو انجام میده فقط گیر نده یمدت فقط شما و همسرتون با همدیگه حرف بزنین بگین اگه بری دستشویی بهت جایزه میدم و مثلا شما برو دستشویی اومدین بیرون همسرت تشویقت کنه و یه خوراکی که بچه تون دوس داره به شما بده که بچه هم تشویق بشه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

دختر منم ۳ سال نیمه ولی دستشویی نمیتونه بره ، یعنی وقتی میبرمش دستشویی نمیکنه میاد بیرون کارشو میکنه ، بعد این ۲ ماهه کلا همشومیخواد بره دستشویی خودش ولی هیچ کاری نمیکنه  یا اول کارشو انجام میده بعد جیره دستشویی ، البته خیلی کم هم حرف میزنه🥲 

تیر میشه چهار سالش

خب بهش بگو اگه جیش داشتی برو دسشویی اگه شلوارت کثیف نشه جایزه میگیرم برات اینجوری خوشش میاد 

الان دختر منم چهارسالشه بهش بگم جیش داشتی سریع میگه دسشویی 

حالا من هرروز یه آبنبات یا شکلات میگرفتم که تشویق بشه و خودش بره 

اگه دعواش کنی فقط استرس میگیره و خودشو خیس میکنه

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
دختر منم ۳ سال نیمه ولی دستشویی نمیتونه بره ، یعنی وقتی میبرمش دستشویی نمیکنه میاد بیرون کارشو میکنه ...

ماشالله به این بچه ها،بعضیا انقدرر با تعجب میپرسن پوشک میکنیا ،فکر می‌کنم پسر من فقط اینجور ،

ماشالله به این بچه ها،بعضیا انقدرر با تعجب میپرسن پوشک میکنیا ،فکر می‌کنم پسر من فقط اینجور ،

اصلا انقدر بقیه ی جوری حرف میزنن خوده من سعی میکنم نبینمش اصلا که بخاطر کاره خودمم نمیبینمشون😂 

چون بچه من بیش فعال هم هست خیلی شیطونه نمیتونه حرف بزنه نمیتونه خودش بره دستشویی 

اصلا انقدر بقیه ی جوری حرف میزنن خوده من سعی میکنم نبینمش اصلا که بخاطر کاره خودمم نمیبینمشون😂  ...

پسر منم خیلی شیطون ،بردم مهد نزدیک خونمون پسرم‌نمیشینه تو کلاس و گریه زیاد میکنه و شیطنت ،مربی مهد میگفت مشکل رفتاری داره ،ی ساله مربی شده میگم بچس ،میگه تربیت نداره 

بخدا میگم ،جایزه ام گرفتم  ،نمیدونم چرا نمیگه قشنگ متوجه هام هست ،

خب یکی از بچه های فامیل یا دوستشو که همبازیشه 

درنظر بگیر بهش بگو اگه جیش کنی فلانی میخنده دوست داری بهت بخنده مطمعنم میگه نه 

چندبار بگی خجالت رو یاد میگیره و خودش میره 

حالا باز شما مادرشی به هر روشی که خودت بهتر میدونی از اون راه بهش یاد بده 

مثلا اگه گوشی یا تبلت داره،  موقعی که جیش میکنه ازش بگیر یک روز نده دستش بهشم بگو بخاطر اینکه جیش کردی شلوارت نمیدم 

امیدوارم جواب بده 🌷

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅