2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه هاشون دیر دستشوییشونو گفتن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 55 پست

پسرمنم دسشوییشونمیگه میذاره تودلش میمونه انقدربه خودش فشارمیاره توخونه کلی بدو بدو وبپربپر میکنه من میفهمم جیش داره باعصبانیت میفرستمش دسشویی

هرکارم میکنم درست نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی پسر من سه و نیم سالشه تازه گرفتمش.از وقتی دوسال و چندماه داشتم من هرکاری کردم یاد نگرف تا اینکه یمدت بیخیالش شدم خودش دیگه پی پی داشت توو پوشک نمیکرد و میگف بهم بعد هم انقدر تشویق کردن کم کم جیشُ یاد گرف دیگه نیازی نبود دم به دقیقه ببرمش اکثر  شبها هم تا صبح خشک میخوابه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
نزدیک چهار سالشه، هر کاری بگین کردم 

هر ۱۰ دقیقه ببرید دستشویی 

پوشکش کن خودش سختش میاد میگه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

انقدر بردم دیگه خسته شدم ،اصلا پوشک سختش نیست 

اسم پسرتون محمد جواد؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن