2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه هاشون دیر دستشوییشونو گفتن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم خیلی شیطون ،بردم مهد نزدیک خونمون پسرم‌نمیشینه تو کلاس و گریه زیاد میکنه و شیطنت ،مربی مهد م ...

من کاردرمانی میبرمش بعد خیلی آروم و ساکت گوش میکنه حالا تا جایی که میتونه انجام میده

وقتی میاد خونه میره روی مبل میز گوش برمی‌داره و... همه اینا رو + گرفتن پوشک بکنید اصلا انقدر شیطونه که ، منم همیشه یا  نیستم وقتی هم هستم خستم😂 پدرش هم همین طور انگار این بچه رو داره خواهرش بزرگ میکنه💀😂

ممنونم ازتون میگیرم انشالله جواب بده 

سلام ببخشید من تاپیکتونو خوندم 

پسرتون و از پوشک گرفتید؟ میشه منم راهنمایی کنید 

۳ سال و ۸ ماهشه ، اصلا همکاری نمی کنه خیلی هم باهوشه 😐

کاربر قدیمی سایت 🌹
سلام ببخشید من تاپیکتونو خوندم  پسرتون و از پوشک گرفتید؟ میشه منم راهنمایی کنید  ۳ سال و ...

سلام عزیز جان ،آخر خودش گفت چهار سال و چند ماهش بود،رفتم پیش روانپزشک از فرداش خیلی خود جوش ،خودش گفت ،فقط میتونم بگم حرص نخور فقط اگر میاد تند تند ببرش دستشویی،بیخیال باش خودش میگه،والا من کتاب گرفتم براش بعد هر روز میخوندم بعد جالبش اینجا بود کتابو میدادم به خودش هر صفحه رو خودش قشنگ عین کتاب برام تعریف می‌کرد ولی دتشویششو نمی‌گفت، عکس چسبوندم جایزه خریدم ،لامپ رنگی زدم به دستشویی ولی انگار نه انگار تا خودش گفت ،نگران نباش حرصم نخور ،دعواشم نکن میگه بعضی بچه اذیت میکنن دیگه ،

سلام عزیز جان ،آخر خودش گفت چهار سال و چند ماهش بود،رفتم پیش روانپزشک از فرداش خیلی خود جوش ،خودش گف ...

سلام وقت بخیر 

پسر من سه سال و هشت ماهشه ، قبل تر چند باری خاستم از پوشک بگیرمش اصلا همکاری نکرد ، بیشتر از این نتونستم صبر کنم تا خودش بگه یا علامتی نشون بده ، الان دو روزه که کاملا پوشک و باز کردم ، به هیچ عنوان نمیگه دستشویی داره و مرتب خیس میکنه خودش و ...

آموزش دادم بهش بارها،  جایزه و تشویق ، صندلی مخصوص ، اصلا دعواش نمی کنم برای کثیف کردن خودش و ... 

ولی حس می کنم نمی تونه خودش و نگه داره ، بچه کاملا باهوشیه ، کاملا متوجه همه چیز هست ، بعد از اینکه خودش و کثیف میکنه هم شرمنده و ناراحت نیست ‌.

خدا رو شکر که شما موفق شدید

همه هم میپرسن این هنوز پوشک میشه ؟! 😟😣

منم روانشناس بردم ، گفت پوشک و باز کن ، صبر کن تا یاد بگیره هیچ کمکی نکرد بهم 

کاربر قدیمی سایت 🌹
سلام وقت بخیر  پسر من سه سال و هشت ماهشه ، قبل تر چند باری خاستم از پوشک بگیرمش اصلا همکاری نک ...

به منم میگفتن ،ول کن حرف بقیه رو ،با همه چی کار دارن ،از اقوام خودم جلوی شوهرم میگفتن نه مادر مادر نیست ،والا به خواهر شوهرم اینام میگفتم این نمیاد باورشون نمیشد تا ی بار رفت خونشون خودش فهمید هر کار کنی حرف مفت میزنن ،فقط بازش کردی دیگه نبند باز کنی ببندی خیلی بدتره ،میگه باز کنی بایدکنار بیای دیگه حرصم نخوری ،من بخدا امسال سه بار فرش شستم،اصلا خودتو بخاطر حرف بقیه ناراحت نکن ،به خودتم انرژی منفی و فکر و خیال نده ،میگه حالا ی چند ماه اینور یا اونور ،

سلام وقت بخیر  پسر من سه سال و هشت ماهشه ، قبل تر چند باری خاستم از پوشک بگیرمش اصلا همکاری نک ...

سلام عزیز جان منم پیش روانشناس بردم،گفت اصلا دعواش نکنید ،بعد بیست دقیقه بعد غذا یا آب خوردن ببریدش دستشویی ،نمیدونم لامپ رنگی ببندین تو دستشویی از این حرفا ،خودتو اصلا اصلا ناراحت نکن ،به من میگفتن انقدرر حرص میخوردم ناراحت بودن فکر و خیال میکردماااا