2777
2789
عنوان

بنظرتون راه خودم رو برم یا طبق تصمیم شوهرم انتخاب بکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 35 پست
خیلی خیلی زیاد نسبت به پسرم احساس مسئولیت میکنم،میدونم اگه قبول بشم شرایط براش خیلی سخت میشه اگه شوه ...

چندسالشه پسرت؟ ببین به هرحال کار بیرون کردن باعث میشه ناخواسته ادم یه جاهایی برای بچه کم بذارن اما باید ببینی کدوم برات مهمه و حالت رو خوب میکنه. اینکه بری سر کار باعث میشه مادر کارامد و مفیدی باشی یا خونه موندنت بیشتر به ارامش بچه کمک میکنه و اینکه از چی بخاطر چی میخوای بگذری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

گفتم بهش اتفاقا ولی میگه این شرایط موقتیه،۳سال از درسش مونده فقط پایان نامه شه، میگه چندسال اذیت بشی ...

سه سال کم نیست یه عمرهست

همسرم شغلش که تغییر کرد اصلا نبود بار همه چیز به دوشم بود داشتم داغون میشدم از تابستون تا الان هم کلی مریض شدم هم چندبار ناراحتی بپاکردم تا حالمو بفهمه اصلأ دست خودم نبود و زود بیاد تا ی حدی مدیریت داره میکنه... بچه‌ها هم کم میدیدنش ناخودآگاه اذیتم میکردن منم با مریضیام صبرم کم شده بود ناراحتیام مضاعف آروم نمیشدم اصلا یه وضعی شده بود 

با اینکه همون اول بهش گفته بودم سخت میشه نکن و... دنبال ارتقاء شغلت نیستم دنبال ارامشم... خلاصه قول داده بود ولی نمیشد نتیجه ش این شد که شبا خوابم نمیبره....که این خودش خیلی بده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط خودتون چطور بوده؟ من خودم مهندسی خوندم استعداد درخشان بودم الانم بیکاری اذیتم میکنه

من مدرس زبان انگلیسی ام عزیزم ولی فقط خصوصی تدریس میکنم به خاطر همسرم نتونستم برم آموزش و پرورش تا اول تکلیف درسش مشخص بشه قبول بشه بعد من برم دنبالش

چندسالشه پسرت؟ ببین به هرحال کار بیرون کردن باعث میشه ناخواسته ادم یه جاهایی برای بچه کم بذارن اما ب ...

۳سال و نیمشه، آره قبول دارم ولی چیزی مثل دبیری نه سیخ میسوزه نه کباب، هرچند یک ماهه ک بکوب دارم میخونم برای آزمون ولی فکر میکنم تصمیم درست اینه ک با ساعت کاری زیاد خودم و پسرم رو کلافه نکنم،چون اطمینانی به بودن یا نبودن شوهرم نیس پس هر چقدر من نباشم یعنی پسرم تنهاتر میشه 

سه سال کم نیست یه عمرهست همسرم شغلش که تغییر کرد اصلا نبود بار همه چیز به دوشم بود داشتم داغون میشد ...

عزیزم خیلی سخته اینجوری،کاش ی راهی پیدا کنی کمی راحتتر بشه برات اوضاع‌ راستش منم چون اون روزها رو میبینم میگم ورا وقتی میدونم ممکنه شرایطم سخت بشه حتی بدون اینکه جایی مشغول به کار بشم،بیام خودمم سخت ترش کنم،یعنی عین جنازه بیام خونه تازه با کلی نگرانی و دلواپسی روزانه و قطعا روحیه پسرم ک تحت تاثیر قرار میگیره

عزیزم خیلی سخته اینجوری،کاش ی راهی پیدا کنی کمی راحتتر بشه برات اوضاع‌ راستش منم چون اون روزها رو می ...

اره سخته خدا بهممون کمک کنه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن