2777
2789
عنوان

بنظرتون راه خودم رو برم یا طبق تصمیم شوهرم انتخاب بکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 35 پست

انتخاب سخته 

اما من اگه باشن ول دوري رو تحمل نميكنم 

سه ماه بخاطر درسم رفتم ي شهر ديگه با اينكه ملي خوش گذشت اما دوري عداب بود از شوهرم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

من شرایط الان خودم اینجوریه که شوهرم داره دکتری میخونه سال سوم هست و من علی رغم اینکه دوست دارم ارشد ...

منم چندساله به همین خاطر صبر کردم،ولی شوهرم ی جا بند نمیشه و همش دوسداره پیشرفت کنه، تا اون موقعیتش ثابت بشه من شرایط استخدامی رو از دست میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی گزینه دیگه هم دارم ک بمونم آزمون دبیری بیاد اگه تو شهرمون رشته منو بخاد میتونم رو خانوادم حساب کنم ...

بنظرم دبیری عالیه

کلا برای خانوما خوبه

ولی اگه دبیری نشد فعلا همراه همسرت باش

حفظ زندگی واجبتر از کاره

هر جا همسرت میره باهاشون برید، دوری از همه لحاظ اذیت کنندست کل مسئولیت زندگی به دوشت میفته.... و بعد ...

همین الانم این بلا سرم اومده، ولی اون میخواد بره عسلویه نمیدونم شرایطش چطوره، بعدم بقیه وقتش رو بره تهران دنبال درسش

منم چندساله به همین خاطر صبر کردم،ولی شوهرم ی جا بند نمیشه و همش دوسداره پیشرفت کنه، تا اون موقعیتش ...

خب چرا باهاش همفکری نمیکنی؟ باهم صحبت کنید به یک نتیجه ای برسید دیگه. 

در کل از مرد نباید توقع همکاری داشت اما همین که بدونی جلوت رو نمیگیره کافیه. 

اگر انتقالی بگیره شما فقط مشکل نکهداری بچه رو داری؟ خب یا بذارش مهد یا پرستار بگیر براش. بالاخره ادم چقدر میتونه به پدر مادرش زحمت نگهداری بچه رو بده؟ سخته ولی نشدنی نیست. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنظرم دبیری عالیه کلا برای خانوما خوبه ولی اگه دبیری نشد فعلا همراه همسرت باش حفظ زندگی واجبتر از ...

آخه برای اون قطعی نشده ولی دنبالشه، چون تکلیفم مشخص نیس تمرکز ندارم،نمیدونمم بره اونجا میشه باهاش بریم یا نه

خب چرا باهاش همفکری نمیکنی؟ باهم صحبت کنید به یک نتیجه ای برسید دیگه.  در کل از مرد نباید ت ...

اون خودش به من میگه حیفه اینقدر زحمت کشیدی آزمون بده، بعد همزمان خودشم شرکت میکنه ی شهر دیگه رو میزنه،بهشم گفتم من تمرکز ندارم قاطی میکنم،میگه پیش بریم تا ببینیم چی میشه. قطعا هرجا باشم پسرم رو میزارم مهد ولی اگه پیش خانوادم باشم خیالم راحته اگه ی وقت نرسم کسی هست از مهد بیاردش برام

همین الانم این بلا سرم اومده، ولی اون میخواد بره عسلویه نمیدونم شرایطش چطوره، بعدم بقیه وقتش رو بره ...

چقدر سخته این شرایط.... همش تو رفت و آمد میشه

بفکر سلامتیت باش همین اول باهمسرتون قرار مدار بذارید بگید اذیت میشید 

در ضمن پسری دارید که به حضور پدرش نیاز داره الان که بچست باید پدرش بالا سرش باشه.... 

به همسرتون بگین که اگر الان حضورت کمرنگ باشه ناخودآگاه اعضای خانواده به عدم حضورش عادت میکنن و بعدها که فرصتش بیشتر میشه همین پسر میگه تا بچه بودم کجا بودی الان بهم چکار داری یا حتی خود شما از حضور زیادی تو زندگی اذیت میشی چون محور و تصمیمات و امور زندگی دست شما بوده و همسر رو بعدا مداخله گر می‌بینید و همین باعث دلسردی و اختلافات اعضای خانواده میشه...

چون توی اطرافیان دیدم میگم... حتی الان خانوم که اقاشون بازنشسته شده دنبال جور کردن کار هست براش تا خونه نباشه از دستش کلافست 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اون خودش به من میگه حیفه اینقدر زحمت کشیدی آزمون بده، بعد همزمان خودشم شرکت میکنه ی شهر دیگه رو میزن ...

خب پس حتما آزمون بده تا موقعی که نتایج بیاد باز باهم همفکری میکنید دیگه. این همه پدرمادر دور از خانواده بچه هاشون بزرگ شدن. خیلی درک میکنم حست رو اما این سختی ها ادم رو میسازه. 

فعلا روی آزمون دادن تمرکز کن تا بعد هم خدابزرگه خودش یه راهی پیش پات میذاره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چقدر سخته این شرایط.... همش تو رفت و آمد میشه  بفکر سلامتیت باش همین اول باهمسرتون قرار مدار ب ...

گفتم بهش اتفاقا ولی میگه این شرایط موقتیه،۳سال از درسش مونده فقط پایان نامه شه، میگه چندسال اذیت بشیم بعد تصمیم میگیرم یا با دکتری کارم رو ادامه بدم، یا هیئت علمی بشم یا کلا بریم از ایران

خب پس حتما آزمون بده تا موقعی که نتایج بیاد باز باهم همفکری میکنید دیگه. این همه پدرمادر دور از خانو ...

خیلی خیلی زیاد نسبت به پسرم احساس مسئولیت میکنم،میدونم اگه قبول بشم شرایط براش خیلی سخت میشه اگه شوهرمم انتقالی بگیره دیگه بدتر و عذاب آور واقعا، اگه دبیری شاملم بشه ک خیلی خوبه به خاطر ساعت کاریش و اینکه ممکنه شهر خودمونم بخواد .چون نیاز مالی نیست بخاطر همین اولویتم پسرمه ولی نمیخوام به خودمم ظلم کنم