2777
2789
عنوان

میشه بگید من راننده میشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  من ۱۲ سال پیش گواهینامه گرفتم و یه تجربه بد باعث شد رانندگی نکنم تا یک ماه پیش ،۶ جلسه س ...

من خیلی خوب شم تو شهر دنده چهارم میرم اما حس میکنم مهارت ندارم مثل اینکه آدم بلده خورشت قرمه سبزی بپزه ها ولی اونکه آشپز ماهری هست یه طعم دیگه میده دستپختش 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

رانندگی برای ی مادر مثل نون شب واجب . منم بعد از چند سال شروع کردم ۵ جلسه آموزشی رفتم بعدش نشستم با ماشین خودم باژ هم با کلی ایراد و ترس در حدی که تو خیابون کنار میزدم داداشم بیاد ماشین ببره 😃اما الان شکر خدا همه جاده ها میرم . وقتی متوحه باشی بهش نیاز داری دنبالش میری

هعی من که اندر خم کوچه ی اول موندم سه بار امتحان شهر رد شدم خیلی استرس دارم شوهرمم بهم میگه تو نمیت ...

تو میتونییییییی 

نترس

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
بخدا تا تصادف نکنی ی خیابون بند نیاری ک آدم راننده نمیشه بعدم داخل شهر ک خسارت جانی نداری فقط مالی

والاااااا

دقیقا شوهر منم میگه زدی مهم نیست فقط ادمو نزن 🤣🤣🤣 خدا رو شکر بزنم به تخته خودم نمیزنمممم اما لامصباااا ماشینم جذابه کصافتاااا اونا میزنن

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
دقیقا همسر من هم به من گفت تو راننده نمیشی و با این قضیه کنار بیا پیش خودم گفتم اگه کوتاه بیام دیگه ...

چقدر خوب…. چطوری می تونم ماهر بشم؟من الان رانندگیم خیلی بهتر شده خیلی تریم ریخته اما احساس میکنم مهارت ندارم توی شلوغی دستپاچه میشم اصلا نمیتونم بفهمم ماشینم مثلا از یه کوچه تنگ رد میشه یا نه یا مثلا میخوره به جایی یا نه،….

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
من خیلی خوب شم تو شهر دنده چهارم میرم اما حس میکنم مهارت ندارم مثل اینکه آدم بلده خورشت قرمه سبزی بپ ...

مطمئن باشین اون سرآشپز ماهر هم خیلی وقتا غذاشو سوزنده یا بد طعم شده و با تمرین مداوم یه سرآشپز شده 

پس ما هم میتونیم با تمرین راننده ماهر بشیم💪

من به خودم قول دادم که حتما راننده ماهری بشم و نا امید نشم و ادامه بدم  

به ریشه وصل باش و اصل باش!