2777
2789
عنوان

میشه بگید من راننده میشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 64 پست

دقیقا همسر من هم به من گفت تو راننده نمیشی و با این قضیه کنار بیا

پیش خودم گفتم اگه کوتاه بیام دیگه هیچ حوره نمیتونم خودمو نشون بدم. باید اول به خودم و بعد به دیگران ثابت کتم که میتونم

اینقدر تمرین کردم که الان بعد از 13سال،همسرم میگه رانندگیتو از خیلی از مردها بیشتر قبول دارم

از تهران تا شهرضا بدون وقفه رانندگی میکنم

من یه بار رفتم خونه استادم برام انتخاب رشته کنه سر کارشناسی

زنگ زدم به گوشیش گفتم میشه بیایید جلو در ماشینمو پارک کنید؟؟😅😅😅

اسفند رفتم هایمای صفر خالم رو از کارخونه تحویل گرفتم نوی نو بردم کرج تحویلش دادم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از مهر ماه امسال بعد بچه دار شدنم میشینم با اینکه ۶ سال پیش گواهینامه گرفتم

خود شوهرتم مطمئن باش هزار بار این طرف و اون طرف زده

کاری به حرف مردها نداشته باش

به شخصه فکر میکنم رانندگی اکثر مردها بهتره چون اعتماد به نفسشون بالاتره،ما تا یه اتفاقی میفته میترسیم

یکم حواستو تو میدون بیشتر جمع کن،فرعی به اصلی هم حتما سرعتتو کم کن مشکلی پیش نمیاد

من متوجه شدم از جاهای خلوت برم و کسی پیشم باشه که رانندگی بلد نیست،چون نظر نمیده و  بهم استرس وارد نمیکنه و هولم نمیکنه تازه میگه چقدر عالی میرونی😁

و بیشتر از هر چیزی نیم کلاج رو تمرین کنم 

به ریشه وصل باش و اصل باش!
باید از لحاظ ذهنی یه تصویر ی از ماشین داشته باشی .  حالا یکم برو اصلا نزدیک نشو جایی راه میفتی ...

اره ماشین یکم بزرگه یه ماشین جمع و جور میخوام که نیست فعلا 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

یبار توی ترافیک یه کوچه گیر کردم جوری که نمیشد در بیام ازش با اعتماد به نفس از کسی خواستم بیاد برام در بیاره 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
من ی بار تو کوچه بن بست گیر کردم زنگ زدم اومدن کمکم کجای کاری😂😂 الان سفر میرم

بخدا منم همینطور، من حیاط بابام اینا ماشین سنگین داشتن و اینقد بزرگ بعد من پراید رو نمیتونسم دنده عقب بیارم بیرون   بعدها بقول شما مسافرت های برون استانی میرفتم 

یبار توی ترافیک یه کوچه گیر کردم جوری که نمیشد در بیام ازش با اعتماد به نفس از کسی خواستم بیاد برام ...

منم یه بار پارک دوبل نمی تونستم به یه آقا گفتم پارک کرد برام ولی هی با خودم میگم نکنه من هیچ وقت راننده حرفه ای نشم همش بخوام ماشین رو بمالم این ور اونور …

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
بخدا منم همینطور، من حیاط بابام اینا ماشین سنگین داشتن و اینقد بزرگ بعد من پراید رو نمیتونسم دنده عق ...

خخخخ خاطره میشه

اون کوچه واقعا اتوبان شده بود سه لاین ماشین ترافیک شده بوداااااا 😅😅🤣🤣🤣 دیگه هیچ وقت تو کوچه مدرسه پارک نکردم

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
بخدا منم همینطور، من حیاط بابام اینا ماشین سنگین داشتن و اینقد بزرگ بعد من پراید رو نمیتونسم دنده عق ...

من داغون بودماااا تو ترافیک گیر میکردم با کمال اعتماد بنفس پیاده میشم ب ماشینی ک دوتا سرنشین آقا داشت میگغتم من نمیتونم خودت میتونی بشین دوتامون نجات بده😂

اووو 

اقایون تصادف میکنن ۴تا ادم میکشن چپ میکنن ۵تا غلط میزنه ماشین یا کلا میرن تو کوه و دره 

بعد ما خانما اوووج تصادفمون یه اینه میکنیم عزا میگیریم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم یه بار پارک دوبل نمی تونستم به یه آقا گفتم پارک کرد برام ولی هی با خودم میگم نکنه من هیچ وقت ران ...

ببین به قول شوهرم هر وقت حس کردی عالی شدی یعنی گند میزنی

همیشه در حال یادگیری باش 

بیخیال یاد میگیری 

تنهایی بروو تمرین کن

من هیچ وقت با شوهرم نمیشینم چون به قدری استرس میده در جا تصادفه رو میکنم ولی تنهایی ریلکسم

من داغون بودماااا تو ترافیک گیر میکردم با کمال اعتماد بنفس پیاده میشم ب ماشینی ک دوتا سرنشین آقا داش ...

🤣🤣🤣🤣 عاشقت شدم