2777
2789
عنوان

میشه بگید من راننده میشم یا نه؟

1435 بازدید | 64 پست

سلام نماز روزه هاتون قبول 

من سی و چهار سالمه ،نزدیک ۱۳سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم،دختر که بودم گواهینامه گرفتم،همون دفعه اول قبول شدم،اما خوب ماشینی نبود برای رانندگی.ازدواج کردم ماشین بود اما خیلی می ترسیدم کلا اعتماد به نفسم پایینه شهر غریب هم که بودم جایی نداشتم برم نه دوستی نه آشنایی نه جایی رو هم بلد بودم همینطوری گذشت پسرم که یکم بزرگ شد رفتم چند جلسه آزاد یکم یاد گرفتم دوباره حامله شدم کنار گذاشتم خلاصه درد سرتون ندم الان با دوتا بچه واقعا به راننده بودن احتیاج دارم یعنی نه اینکه علاقه داشته باشما احتیاج دارم دیگه خسته شدم از این وضع آویزون بودن😓 الان تقریبادور و بر  یک ماه هست رانندگی میکنم خیلی ترسم ریخته یعنی میتونم بگم از صفر رسیدم به پنجاه شصت خیلی جاها خودم میرم میام اما امروز 😓😓😓😓 تو کوچه بودم که جای دور نداشت باید دنده عقب می اومدم به صورت Lبعد برمیگشتم یکم بالای لاستیک به یه آهن سرکوچه بود کشیده شد،سریع دادم به داداشم برد درست کرد خیلی چیزی نشده بود کلا گفت ۱۵۰ شده (الان که دارم می نویسم تازه از پیش خانواده ام برگشتم و تازه رسیدم خونه ،صبح خونه مامانم بودم هنوز)،در ادامه باید بگم که آخرای راه که شوهرم خوابش گرفته بود داد من نشستم اومدم کلی راه تو جاده رسیدم تو شهر از دور فلکه مستقیم اومدم که بیام داخل شهر یه پراید اومد جلو که بره سمت چپ میدون از کنار باز گلگیر ماشین مالیده شد رنگش رفت دیگه شوهرم نشسته بود کنارم 😓 بهم گفت تو راننده نمیشی….الانم هنوز نیومده خونه حتما رفته درست کنه یا نشون بده جایی😞 اصلا از خراب شدن ماشین و شوهرم و اینا ناراحت نیستم….ناراحتم که حتما من راننده نمیشم،حس میکنم من جسارتش رو ندارم😫 به خدا من دختر باهوشی هستن تعریف نمیکنم از خودم ارشد دولتی خوندم ولی….

ببخشید خیلی حرف زدم هم از راه رسیدم دلم گرفته هم این مسئله پیش اومده،اگه کسی مثل من بوده الان راننده حرفه ای هست بگه باید چیکار کنم ؟!؟

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

ببین خیلی طولانی نوشتی بعدا میام میخونم

اما میتونییییی همه میتونننننن فقطططط برووووو

من خودم لوس میشدم (البته تو خلوت خودم) 

میگفتم ننننن این چیه؟ 

بعد ب خودم غلبه میکردم میرفتم

برو فقط کم کم یاد میگیری نترس از چیزی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی انگار فاصله ها تشخیص نمیدی میری تو دل طرف

اره دقیقا الان مشکلم اینه نمیتونم تشخیص بدم میخوره یا نه ،رد میشه از کوچه یا پل یا….یا نه 

شما الان دوتا تجربه رو تو یه روز بدست آوردی، رانندگی یعنی تمرین و حوصله و دقت ، من کسی رو ندیدم ک اوایل رانندگیش از این اتفاقا نداشته باشه، دیگه ماشینو تعطیل نکن، همین فردا هم بشین و ب کارات برس، تو الانم یه راننده ای ک امروز اتفاقی این دوتا مورد برات پیش اومده همین 

اره دقیقا الان مشکلم اینه نمیتونم تشخیص بدم میخوره یا نه ،رد میشه از کوچه یا پل یا….یا نه 

باید از لحاظ ذهنی یه تصویر ی از ماشین داشته باشی . 

حالا یکم برو اصلا نزدیک نشو جایی راه میفتی خب بین تمرینات فاصله بوده . و شاید ماشینت با ماشین آموزشگاه یکی نیست

من ی بار تو کوچه بن بست گیر کردم زنگ زدم اومدن کمکم کجای کاری😂😂 الان سفر میرم

مثل من ماشینم زدی اینور اونور؟من امروز دوبار زدم خیلی ناراحتم 😓

عزیزم طول میکشه 

عادت میکنی

من ده ساله نشستم هنوز دست و پام میلرزه  چون هر چقدر تو خوب باشی باز راننده بد زیاده

بعضی وقتها واقعا خدا نجاتم میده

همیشه همممممم ماشینم اونا میزنن حتی تو پارک

نترسسسس به خودت بگو پیش میاد 

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

سلام 

من ۱۲ سال پیش گواهینامه گرفتم و یه تجربه بد باعث شد رانندگی نکنم تا یک ماه پیش ،۶ جلسه ست مربی گرفتم 

با ماشین تعلیمی راحت ترم تا ماشین خودمون، ولی کلا خیلی خیلی استرس دارم😣خصوصا وقتی همسرم کنارمه و اصلا  دوس ندارم از دنده ۲ بیشتر بشه،

ولی اینبار  به خودم قول دادم  تحت هیچ شرایطی نصف و نیمه رانندگی رو ول نکنم و اونقدر تمرین کنم تا ماهر  بشم و استرس سرعت و تصادف نداشته باشم،بعضی صبح ها با خلوتی خیابون تا محل کارم میرم و حس بهتری دارم هرچند نیم ساعت زودتر میرسم😁

به خودم میگم :وقتی این همه آدم تونستن پس منم میتونم،حتی با تمرین بیشتر، هیچ کس از اول راننده به دنیا نیومده ،من از پسش برمیام

به ریشه وصل باش و اصل باش!