2777
2789
عنوان

چرا هیچ سیاست شوهر داری بلد نیستم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 49 پست
اره واقعا جدیدا مد شده که رفتین خونه مادر همسرتون ظرف نشورید کمک نکنید که احترامتون حفظ بشه  ک ...

اره والا نمیدونم چرا یسریا میان مشاوره بدن میگن خودتو بگیر کار نکن صمیمی نشو نرو .....اینا مگه موفقن ک میان مشورت میدن وقتی ادم هیچ رابطه ای با هیچکی نداشته باشه دیگه اون چ زندگییه چ فرقی با کشورای اروپا و ...ک ازشون دم میزنن خونواده اهمیت نداره براشون و کانونشون بهم ریختس اگر بچه من با عموهاش داییاش با پدر بزرگش عمه هاش در ارتباط نباشه پس کیو داره خوبی فامیل خوب اینه که وقتیم پدر مادر حواسشون نباش  ب بچه ها حداقل عمه هاش عموهاش پدر بزرگش حواسشون هست بش از اون گذشته هنر واقعی ی زن این نیست دوری کنه از همه اینو همه بلدن ی زن موفق زنی هست ک تعادل رو رعایت کنه جوری ک هم محبوب بشه هم احترامش سر جاش من هر چند وقت یبار ی گل برا مادر شوهرم میبرم ی هدیه حتی براش جارو میزنم منو میذاره تو سرش پول بم میده گاهی پول تو جیبی 😂دانشجو ارشدم میگه این پول تو جیبیته غذاهایی ک دوس دارم برام میپزه بدون من کباب کوبیده نمیخوره سر نمازشم همیشه میگه خدایا این دختر غریبه خودت کمکش کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا نمیدونم چرا یسریا میان مشاوره بدن میگن خودتو بگیر کار نکن صمیمی نشو نرو .....اینا مگه موفقن ...

ای جانم عزیز خدا کنه همیشه حالتون کنار هم خوب باشه و با هم مهربون باشین 

به هر حال اونم مادر بچشم از سر راه نیاورده که بعضیا فکر میکنن شوهر میکنن دیگه اونو صاحاب میشن بعضا توقع دارن شوهراشونم با خانوادشون صمیمیت نداشته باشن

بقول شما زن با سیاست کسیه که در عینه مهربون بودن احترامش حفظ بشه 

موفق وپیروز باشید همیشه ❤️☘️

خودتو دوس داشته باش❤️
اصلا این کارو نکن گلم براشون عادی میشه..سعی کن کمتر با خونواده شوهر رفتوامد کن دوریو دوستی

عزیزم چرا نسخه خودتو برا بقیه میپیچی هر خونواده ای یجوره یسریا محبت قدر میدونن یسریا شعور ندارن و قدر نمیدونن پ نمیشه همه یجور رفتار کنن من مادر شوهرم از جاریم ک خیلی خودشو میگیره خوشش نمیاد حتی بارها میگه ب برادر شوهرم ک زنت چرا خودشو میگیره نمیاد ما چکارش کردیم خودم ب عینه دیدم احترام منو بیشتر داره بین من و اون هرگز اونو انتخاب نمیکنه برای درد و دل برای حتی بهترین هدایایی ک داره میده ب من

تو هیچی نده ولی اگر شوهرت گهگاهی چیزی میخره جبهه نگیر زیاد رفت وامد نکن زیاد زنگ نزن ولی بزار شوهرت هر روز زنگ بزنه خونشون رفتی طوری رفتار کن انگار خونه خودته عصرونه بزار چای بریز بگو گرسنمه زود غذا بخوریم کمک کن ولی نظافت سرویس وخونه تکونی شستن لباسو اینارو انجام نده اصلا اجازه نده جاری وخواهر شوهر یا مادر شوهر پیشت از نفر سوم درد ودل کنه سریع بحث عوص کن

ای جانم عزیز خدا کنه همیشه حالتون کنار هم خوب باشه و با هم مهربون باشین  به هر حال اونم مادر ب ...

فداتم همچنین عزیزم انشالله شمام خوشبخت باشین متاسفانه دخترا ایجورن تا شوهر میکنن شوهر رو از خونوادش میگیرن 

انشالله شمام کنار هم سالیان سال کنار هم زندگی کنین و زنده و سلامت باشین❤

[QUOTE=283481639]نه عزیزم مادر همسرته اینکه ببینه مثلا برا خودتون سبزی خریدی داشتی میرفتی خونشون براشون بردی خوشحالم ...[/QUOTE

من اینجور بودم اتفاقا اگه یه شیشه ترشی میبردم میگفت پول میدم برو بخر برا منم درست کن به اگه مربا میبردم میگفت برا منم درست کن..اگه مثلا یک کیک یا شیرینی درست کنی براش ببری میگه بیا برا منم درست کن...اصلا جدیدا جرات نمیکنم هیچی ببرم براش که زحمت و دردسر برام درست نکنه خودشم جوونه ها و میتونه درست کنه ولی دنبال این هست یکی دیگه براش انجام بده...مثلا دعوتش میکنم یه غذای جدید درست میکنم خوشش میاد یه روز میبینی  مهمون دعوت میکنه بعد زنگ میزنه میگه بیاد همون غذای خوشمزه ات برام درست کن مهمون دارم در حدی کاراش اذیت کننده شده که دیگه انگیزه ندارم غذای جدید و کاری انجام بدم...