2777
2789
عنوان

چرا هیچ سیاست شوهر داری بلد نیستم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 49 پست

حفظ حرمت.

اگر مشکلی پیش اومد سعی کن تو عصبانیت هیچ حرفی نزنی.

هیچ تصمیمی نگیری.

به مرور اونها را میشناسی و نحوه برخورد باهاشون میاد دستت.

و اینکه اولویت زندگی خودت و همسرت باشید. بعد  بقیه.

سنتی ازدواج کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مادر همسرته اینکه ببینه مثلا برا خودتون سبزی خریدی داشتی میرفتی خونشون براشون بردی خوشحالم ...

نه بعدا میشه وظیفه.گاهی خوبه این کارا.نه همیشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نه . من خودم بسیااار مهربونم اما حس میکنم ازم  توقعشون بالا میره

اینجور نیست بنظرم ادم خودش باشه خوبه من خودمم واقعا همونجوری ک هستم با خوتواده شوهرمم رفتار میکنم من خودم ادم دلسوزیم نمیتونم ببینم مادر شوهرم کمر درد داره نمیتونه بعد بشینم نگاه کنم اون ظرفا رو بشوره خیلیا اشتباه میکنن شایدم طرفشون مادرشوهرشون بد جنس وگرنه ادم متعادلی باشه قدر میدونه من مادر شوهرم دو روز نرم اونجا خودش دیگه ب شوهرم زنگ میزنه دلم برا عروسم تنگ شده بخدا عین مادرم برام منم غریبم تو شهرشون مادری میکنه برام

اینجور نیست بنظرم ادم خودش باشه خوبه من خودمم واقعا همونجوری ک هستم با خوتواده شوهرمم رفتار میکنم من ...

اره واقعا جدیدا مد شده که رفتین خونه مادر همسرتون ظرف نشورید کمک نکنید که احترامتون حفظ بشه 

کاری به اون مادر شوهرای سلیطه ندارم چون اونا خودشونم عروسای سلیطه بودن

ولی اون مادر اگه احترام میزاره دعوت میکنه خودشم کاراشو میکنه فقط و فقط بخاطر ارامش پسرش چیزی نمیگه احترام میزاره 

واگرنه ظلمه که به نفر کلی زحمت بکشه ادم دست ب سیاه و سفید نزنه

خودتو دوس داشته باش❤️