2777
2789

من یک ماه و نیمه لثه م درد میکنه دکتر رفتم گفت هیچی نیست. یه بارم جوش زد سوراخ شد و دوباره بسته شد ،باز یه چیز جوش مانند دراومد ازش که سفت بود.دیشب زردچوبه خمیر گذاشتم روش حس کردم یه چیز ازش اومد بیرون .با پنس زدم بهش شبیه استخون یا دندون بود.خلاصه رفتم یه دکتر دیگه و عکس و معاینه، گفت هیچی نیست سالمه.خودشم با پنس کشیدش بیرون ولی کامل درش نیاورد، گفت این برا خود لثه ست .عین یه تیغ ماهی زیر زبونم بود و اذیت میکرد .تا اومدم خونه پنس زدم بهش راحت دراومد اندازه یه دونه کنجد بود.دیگه نمیدونم چرا دکتر درش نیاورد با اون همه اصرار و گفت پیگیری نمیخواد انتی بیوتیک و ویتانین ث داد .یا اینکه کامل درومده یا نه نصفش مونده.الان یه نقطه شبیه فیستول سوراخ شده و لمس میکنم درد داره.کسی تجربه داشته یا میدونید چیه؟ دردش چقد طول میکشه؟ دیگه رومم نمیشه هی برم این دکتر اون دکتر😅

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

اگه دندون کشیدی فکر کنم مال اونه، یا باقیمانده دندون بوده یا به تیکه استخوان فکت

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت بوده قبلش هم کیست داشتی 

انگولکش نکن انتی بیوتیک بخور تا کامل خشک بشه

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
اگه دندون کشیدی فکر کنم مال اونه، یا باقیمانده دندون بوده یا به تیکه استخوان فکت

کنارش ۱۲ سال پیش دندون کشیدم.امکان داره استخون فک خود به خود جدا بشه؟😢

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
کیست و عفونت تو عکسopg مشخصه؟

اره مشخص میشه

مخصوصو اگر زیر ریشه دندون مونده باشه 

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎