2777
2789
عنوان

ضعف شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6934 بازدید | 48 پست
منظورم اینه که موقعی که چند ساعت گرسنه هستم مثلا ۳ تا ۴ ساعت حس سبکی سر و بیقراری دارم بابد بدو بدو ...

وقتی چند ساعت گرسنه باشم بله اینجوری میشم و حتما باید چیزی بخورم. ولی تا حالا نصفه شب از گرسنگی بیدار نشدم. شاید مشکل گوارشی داشته باشی عزیزم دکتر فوق تخصص گوارش بری هم خوبه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

گلم الان چطوری؟ دکتر رفتی؟

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم الان چطوری؟ دکتر رفتی؟

همونجوریم گلم، دکتر داخلی رفتم، تغذیه یکشنبه وقت دارم. دکتر که میرم اینا رو هم به فعالیت شدید بدنی ربط میدن که بدنت خالی کرده هم اضطراب. اما خودم مطمئنم از اضطراب نیستش چون بعد غذا خوردن اوکی میشم و استرس و ضعفم کمرنگ میشه. شیرینی زیاد بخورم یا حجم غذام کم باشه و ۴،۵ ساعت گرسنه بمونم باز برمیگرده اینا ولی دیابت ندارم هم آزمایشام نرماله هم دکترها گفتن نداری. هیچکدومشون راه حل درست نمیدن میگن مشاوره برو و غذا بخور. نه درمانی نه دارویی هیچی. کاملا انگار وابسته م به غذا و زمانبندی و کالری دریافتی و اینکه کار یا فعالیت سنگین نکنم. اما دکترها فقط میگن همه چی نرماله، نرماله. واقعا ۲ماه زندگیم جهنم شده، اینا بنظرشون نرماله.

همونجوریم گلم، دکتر داخلی رفتم، تغذیه یکشنبه وقت دارم. دکتر که میرم اینا رو هم به فعالیت شدید بدنی ر ...

گلم جاییت درد نمی کنه؟ اخه من الان زخم معده دارم و خیلی اتفاقی متوجه شدم یه روز مسمومیت شدید گرفتم و با ازمایشهایی که دادم مشخص شد زخم معده دارم. یکم سمت چپ پایین شکمم درد می گرفت ولی فکر نمی کردم چیزیم باشه تا اینکه تو اندوسکوپی مشخص شد الان پیش فوق تخصص گواراش تحت درمانم. ولی فعلا فعالیت سنگین انجام نمی دم و هیچ مکملی هم نمی خورم. شما چه آزمایشی ازت گرفتن؟ الان همه چیت نرمال شده؟

ببین منم وقتی مثل شما ضعیف شدم به خاطر این بود که فعالیت زیاد باعث شده بود بدنم خالی کنه. ولی خب با مکمل درمانی خوب شدم. مکمل درمانی یه علم تو پزشکیه که همه پزشکا ازش اطلاع کامل ندارن مگه اینکه دکتری رو پیدا کنی که بتونه با مکمل درمانی درمانت کنه. 

الان که من زخم معده دارم ولی اون موقع که ضعف شدید داشتم مثل شما وابسته به غذا بودم و البته غذا هم بهم انرژی کافی رو نمی داد. ولی وقتی مکمل خوردم بعد از 3 ماه دیگه یه ادم معمولی بودم. 

در مورد اینکه شما امینو اسید استفاده کردی باید بدونی امینو اسید از بدن تغذیه می کنه و ورزش هم از بدن تغذیه می کنه بنابراین چربی و کربو هیدرات و اب بدنت استفاده میشه. فکر می کنم اون موقع چربی و پروتئین و کربو کمی بهت رسیده. حالا باید با خوردن مکمل و غذای مفید و ویتامین ها انرژی از دست رفته ات جبران بشه. 

سعی کردم چیزایی که به دردت می خوره رو بهت بگم اگه سوالی داشتی ازم بپرس که بتونم کمکت کنم. 

گلم جاییت درد نمی کنه؟ اخه من الان زخم معده دارم و خیلی اتفاقی متوجه شدم یه روز مسمومیت شدید گرفتم و ...

گلم تو خیلی خوبی مرسی از توضیحاتت من نمیدونستم اینا رو. آره من کلا ناشتا میرفتم سر تمرین جودو یا استخر واسه کلاس شنام. و همین کلا از پا در آورد منو ساعت های طولانی گرسنه و بدون غذا و مایعاتمم کم مصرف میکردم. از طرفی پنیک هم دارم. جاییم درد نمیکنه فقط گرفتگی عضلات و سنگینی پا دارم. شما فکر میکنی بیشتر خالی کردنه یا اضطراب؟

گلم تو خیلی خوبی مرسی از توضیحاتت من نمیدونستم اینا رو. آره من کلا ناشتا میرفتم سر تمرین جودو یا است ...

خواهش می کنم عزیزم. به نظر من از خالی کردنه. و اینو هم در نظر بگیر که معده بعد 6 ساعت خالی میشه یعنی بهتره هر سه ساعت یه چیز مقوی و سالم بخوری. قبل و بعد از ورزش یا فعالیت سنگین هم باید یه چیزی بخوری. البته 2 تا 3 ساعت قبل از وزرش و نیم ساعت بعد ورزش یه چیز کوچیک بخور و بعد دو ساعت هم باید غذا بخوری. که کربوهیدرات و پروتئین و چربی بدنت رو تامین کنه. واسه اضطرابت هم برو پیش روانشناس و ازش بخواه بهت کتاب هم معرفی کنه که در کنار درمان ازش استفاده کنی. البته واسه ضعفت از مقاله های سایت داروکده و کارشناساشون هم می تونی کمک بگیری. امیدوارم زود خوب بشی. 

عزيزم دكتر سنتي رو امتحان كن

نه هر دكتري، كسي كه خودش پزشك باشن و بسيار كاربلد و علمي

قطعا براي ضعف خيلي ميتونن كمك اتون كنن

من دكتر حميدالله افراسيابيان رو پيشنهاد ميكنم

بسيار باعلم هستن و مدارك بين المللي معتبر

گلم جاییت درد نمی کنه؟ اخه من الان زخم معده دارم و خیلی اتفاقی متوجه شدم یه روز مسمومیت شدید گرفتم و ...

آرتیستون جون رفتم تغذیه. وزن بدنم گفت کمه انگار ۱۶۵قدم، ۵۰ کیلوئم و ۸درصد چربی فقط دارم. بهم از این پودرهای فورتیمل داد و آسنترا و مولتی مینرال اکتی وومن. بعد برنامه غذایی هم داد انگار ۳ وعده اصلی و ۴،۵ تا میان وعده گفت باید وزن بدنتو ببری بالا. یکم بهتر شدم ولی همون حالتهای سرگیجه افت قند هست هنوز. 

آرتیستون جون رفتم تغذیه. وزن بدنم گفت کمه انگار ۱۶۵قدم، ۵۰ کیلوئم و ۸درصد چربی فقط دارم. بهم از این ...

داروهای خوبی بهت داده عزیزم. داروهاتو بخور رژیمت رو هم همون طور که دکتر گفته پیش ببر. به نظرم کم کم اثر میکنه و حالت بهتر میشه. حداقل دو هفته تا یک ماه طول می کشه تا تفاوت رو احساس کنی. بهت گفته دوباره بری پیشش؟ 

داروهای خوبی بهت داده عزیزم. داروهاتو بخور رژیمت رو هم همون طور که دکتر گفته پیش ببر. به نظرم کم کم ...

آره گفت بعد سه ماه برم. یه چکاپم نوشته. الآن anti tpo م شده ۱۱۷. شاید بخاطر همون سردم میشه هی آخه کم خونی ندارم آهنم خوبه ویتامین دی م هم خوبه.

بعد این اکتی وومن توش مجدد آمینو اسید داره بخورم مشکل ایجاد نمیکنه؟

آره گفت بعد سه ماه برم. یه چکاپم نوشته. الآن anti tpo م شده ۱۱۷. شاید بخاطر همون سردم میشه هی آخه کم ...

خب سه ماه دیگه حتما برو گلم. اره ممکنه به خاطر اون باشه با این داروها روز به روز بهتر میشی عزیزم. اون مکملت هم میزان امینو اسیدش کمه و واسه تقویت بدنت لازمه اشکال نداره حتما بخور. 

عزیزم سلام

من تا حدودی مشکل شما رو دارم

با این تفاوت ک من بعد کوید اینجور شدم

چکاپ کامل دادم موردی نبود تیروئید اوکی بود

آنتی tpo هم نرمال

ولی ذخیره آهنم فقط لب مرز بود

من ب اون شدت ضعفی ک شما میگید رو ندارم

اما احساس سرما خیلییی عجیب دارم و داره اذیتم میکنه 

دکتر زیاد رفتم، دکتر قلبم رفتم 

بهم میگن بدنت بعد کرونا نتونسته خودشو برگردونه

حتی گفتن سندروم خستگی مزمن

راجب افت قند هم من خوردن و نخوردن غذا خیلی تاثیر خاصی تو حس سرمام نداره 

فکر نکنم افت قند باشه 

میخواستم ی دکتر سنتی خوب برم ک متاسفانه ایران نیستن و اواسط اردیبهشت میان 

یه دکتری هم ک خیلی قبولش دارم بهم گفتن ورزش رو شروع کنم فقط ورزش میتونه دوباره بدنمو و دمای اونو تنظیم کنه 

میدونید البته‌من راجب خودم فکر میکنم تحرک کم و اضطراب و اعصاب هم میتونه عاملش باشه

چون وقتایی ک فعالیت میکنم حس میکنم بدنم داره گرم میشه

تو تعطیلات عید هم ک سفر بودم و تحرکم بالا بود و ذهنم درگیر مریضی نبود خیلی حالم خوب بود ضعف ک اصلا نداشتم حس سرما هم خیلی خیلی کم بود

راجب ضعف هم من همیشه ضعف ندارم 

ی وقتایی دارم

اونم تو بازوها و کتف ام خیلی حس ضعف دارم

من تنیس بازی میکردم البته نه خیلی سنگین مثل شما

از کوید ب بعد و عوارض بعدش تنیس رو‌ نرفتم

ولی میخوام حتما شروع کنم 

این گردش جریان خون خیلی تاثیر داره تو‌ گرم شدن بدن

یوگا هم میخوام شروع کنم

دیدم نوشتید دکتر تغذیه رفتید

منم احتمالا برم شاید کمک کرد

فقط من مغز و اعصاب نرفتم 

نمیدونم نیازه یا نه