2777
2789
عنوان

ضعف شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6934 بازدید | 48 پست
راجب ضعف هم من همیشه ضعف ندارم  ی وقتایی دارم اونم تو بازوها و کتف ام خیلی حس ضعف دارم من تن ...

گلم مرسی که جواب دادین. خب دکتر عمومی رفتم گفتن anti tpo فعلا نیازی به پیگیری نداره و در آینده شاید احتمال داره تیروئیدت کم کار بشه. من غذا نمیخورم سردمه. بعده خوردن غذا کم کم گرم میشم اما باز بعد ۲، ۳ ساعت انگاری منو گذاشتن توی یخچال خیلی عذاب آوره. بی اشتها هم هستم و بخاطر آسنترا بدتر شده. نمیدونم چیکار کنم اون غذایی هم که میخورم حالا اونقدرا کم نیستا ولی انگار هیچ و پوچ میشه تو بدنم. پودرهای مکمل میخورم بیشتر جون میگیرم ولی خب اونا که مادام العمر نیست باید غذا خورد...واقعا یکریز زیر پتوام یه هفته ای میشه هوای بهاری بیرون برام تحملش سخته. نیاز دارم راهی پیدا کنم برگردم زندگی عادیم.

عزیزم سلام من تا حدودی مشکل شما رو دارم با این تفاوت ک من بعد کوید اینجور شدم چکاپ کامل دادم مورد ...

اتفاقا ورزش خسته ترم میکنه گرفتگی عجیبی توی عضلاتم دارم و دکتر بهم گفت حداقل تا ۲، ۳ ماه فقط پیاده روی مجاز هستی و نه بیشتر از اون. من عشق زندگیم ورزش بود متاسفانه این شرایط مجالی نذاشته واسش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب ضعف هم من همیشه ضعف ندارم  ی وقتایی دارم اونم تو بازوها و کتف ام خیلی حس ضعف دارم من تن ...

منم با فعالیت گرم میشم اما افت میکنم حس میکنم سوخت بدنم تموم میشه باز سردم میشه. وقتی چیزی میخورم گرمم و حس سرما ندارم اصلا. منم مغز و اعصاب نرفتم راستش دیگه اونقدر دکتر رفتم و چکاپ و همه گفتن نرماله فلان که دیگه اصلا راستش حال رفتن یه دکتر دیگه م ندارم. با خودم میگم اینم برم میگه نرمال، اینه که دیگه دکتر رفتنو ول کردم. راه حل خاصی نداشتن هیچکدوم واسه من جز تغذیه و هر ۲، ۳ ساعت چیزی خوردن و اینا و اینکه بگن از اضطراب و استرسه. حالا امیدوارم درست باشه نظرشون من که دارم آسنترا رو میخورم ببینم در حالم تغییری ایجاد میکنه یا نه. اگر از اعصاب بود که میگم. شما هم اگر برای سرما راهی پیدا کردین ممنون میشم به منم بگین گلم واقعا خودم دیگه فکرم جواب نمیده هر راهی بود رفتم دکتر، چکاپ، اکو.

اي بابا عزيزم ايشالله زودتر اين دوران ب سلامتي ميگذره من فقط سرما اذيتم ميكنه ك با فعاليت احساس مي ...

راجبش خوندم ولی خب آخه واقعا شما فکر میکنین محتمله؟یعنی من خودم دور و برم نشنیدم چون یکم برام پذیرشش سخته

ببين من خودم راجب سرما همش فكر ميكنم دكتر طب سنتي ميتونه خيلي كمك ام كنه

نوبت گرفتم و منتظرم

من حس گرفتگي عضله ندارم ولي ي حالت بي قراري دارم تو بدنم 

فكر ميكنم از اعصابم هم باشه چون من خيلي استرسي و مضطرب هم هستم

من یه دکتری ک خیلی قبولش دارم بهم سندروم خستگی مزمن رو گفت البته من بعد کوید اینجور شدم و این سندروم بعد بیماری های ویروسی شایع هستش 

حالا من فردا میخوام ی متخصص مغز و اعصابم برم 

من انقدر این چند وقته سرچ کردم راجب حساسیت به سرما 

و این ک کلا تنظیمات دمای بدن مربوط به غده هیپوتالاموس ه و میخوام ببینم یه وقت اختلالی نداشته باشم 

و این ک من چون بعد کوید اینجور شدم کلا کوید یه سری سیستم های عصبی رو مختل میکنه و چون حالت اضطراب و بی قراری هم دارم نیاز باشه بهم آسنترا هم بده 

ببین البته من فریتینم ک همون ذخیره آهنه خیلی پایین بود

رنج آزمایشگاه ۳۲ بود حداقلش، من ۳۹ بودم و پاهام همیشه خدا یخ ه یخه و قبل پریودی داغونم از یخ شدن پا 

کلسیومم و ویتامین دی هم رو حداقل بودن 

من دکتر قلب ک رفتم گفت حتما منیزیوم بخورم احتمال این ک املاح بدنم پایین باشه خیلی ه

و این ک شما میگید ی گرفتگی تو عضلات دارید منیزیوم رو بخورید ممکنه تاثیر داشته باشه 

من واقعا با سرچ هایی ک کردم و تجربیات بقیه و مورد خودم و شما فکر میکنم این حس سرما کاملا مربوط ب ضعف بدنی هستش چون شما بعد ورزش سنگین اینجور شدید منم بعد بیماری سنگین و من خیلی مواردی دیدم ک بعد رژیم های سنگین اینجور شدن 

من قشنگ حس میکنم بدنم ضعیفه چون تو این فاصله ک حدود ۲.۵ ماهه من دوبار سرما خوردم درصورتی ک من اصلا راحت سرما نمیخوردم

یکی از دلایلی ک فکر میکنم طب سنتی کمک کننده باشه همین ضعف بنیه بدنی هست و اونا به راحتی میتونن تقویتش کنن و این حس سرما و سرد بودن بدن تو طب سنتی خیلی شایع هست 

من خودم اولین باره میخوام برم دکتر سنتی ک البته برام مهمه ک حتما پزشک هم باشن ک نظر علمی و پزشکی هم بدن 

آیدا جان، منم دقیقا همینم، انقدر دارو دارم، هیچ فایده ای نداره، خسته بی رمق در حدی که نمیتونم چشمام و باز کنم، هرلحظه فکر میکنم الان از حال میرم یا قلبم از شدت ضعف داره وایمیسه، چکاپ دادم کم خونی وکمبود  دی داشتم، دارو میخورم اما انگار نه انگار، کلافه ام دیگه از دست خودم😭

همونجوریم گلم، دکتر داخلی رفتم، تغذیه یکشنبه وقت دارم. دکتر که میرم اینا رو هم به فعالیت شدید بدنی ر ...

سلام بهتر شدین؟

من سه ماهی صبا ب شدت گرسنه ام و در حد گیجی سر ! ضعف بدن. ولی لرز ندارم.انگار سرم ذره ای نا نداره صبونه میخورم تاثیری نداره ناهار م برنج میخورم شارژ میشم میرم دوچرخه سواری، گاهیم کوهنوردی میکنم ماهی دو کوه، سرم و امپول زدن تغییر نکردم دیشب نوربیون زدم کمی تاثیر داشت نمیدونم چمه. کسلم در کل