من یه مدته ضعف شدید دارم لرز میکنم نسبت به سرما حساس شدم. ۴، ۵ ماه خیلی سنگین ورزش کردم روز در میون ۴ساعت باشگاه و رزمی. آدم استرسی هم هستم خیلی. و بعدش رفتم مسابقات اونجا یه شوک بد بهم وارد شد. تغذیه م نامناسب ساعات طولانی گرسنه حتی با شکم خالی میرفتم تمرین چون تایم نداشتم. از بعدش کلا گرسنه میشم ضعف میکنم و پاهام سنگین میشه. توی حموم لرز میکنم. خیلی حس تشنگی دارم. چکاپ دوبار دادم همه چی نرماله قندم ۸۲ و ۹۲ بوده. بخاطر مصرف آمینو اسید cpeptide خونم ۱۸ بود. کتون ادرارم مثبت بود. دکتر غدد و عمومی و قلب رفتم همه میگن نرماله و احتمالا از اضطرابه. کم خونی ندارم. مکمل مولتی ویتامین استفاده کردم دو هفته اما افت فشار میاره برام گذاشتم کنار. ممکنه از ضعف و فشارهای جسمی اخیر باشه؟ کسی تجربه ای داشته؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین نظر بدین
خیلی از کمبودارو آزمایشات نشون نمیدن. حتما حتما برید رژیم درمان مشاوره ی مفصل بشید. با یه مولتی و ... بدن سرپا نمیشه
میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شرایط مشابه شما داشتم. انترامیل کارن و کربو میل کارن و کربو مس کارن خوردم خوب شدم.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
بله. بدن شما طی یه مدتی ورودی و خروجیش همخوانی نداشته. باید رژیم دقیق بگیرین. اگه فقط مولتی بخورین امکان وزن بره بالا اما فقط سلولی بمونه
میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
من شرایط مشابه شما داشتم. انترامیل کارن و کربو میل کارن و کربو مس کارن خوردم خوب شدم.
من امینو مصرف کردم بعدش cpeptide کلا ۱۸ شده. ماکزیمم باید ۲ باشه. شما عوارض مصرف مکمل نداشتین عزیزم؟بعد کلا ورزش گذاشتم کنار مجدد شروع کردم دوباره عود کرده
من امینو مصرف کردم بعدش cpeptide کلا ۱۸ شده. ماکزیمم باید ۲ باشه. شما عوارض مصرف مکمل نداشتین عزیزم؟
نه گلم منم امینو اسید مصرف کردم ولی عوارض نداشتم. برو پیش متخصص تغذیه و همین داروهایی که گفتم بهش بگو.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
سلام آرتیستون_جون، عیب نداره بپرسم آیا شما هم حالات افت قند داشتین یا نه مثلا چندساعت بعد از ...
سلام عزیزم نه من تا حالا افت قند نداشتم، در کل اونجوری بودم که ضعف بسیار شدیدی داشتم. انرژی خیلی کمی داشتم و نمی تونستم به فعالیت هام برسم و خیلی احساس گرسنگی می کردم. و حتی کمی بدن درد هم داشتم مخصوصا بعد از ورزش و فعالیت جسمی مثل ورزش و پیاده روی و کارهای خونه و خرید رفتن. ولی وقتی مکمل می خوردم هم انرژی داشتم و هم بدن درد و ضعف و خواب الودگیم از بین می رفت.
سلام عزیزم نه من تا حالا افت قند نداشتم، در کل اونجوری بودم که ضعف بسیار شدیدی داشتم. انرژی خی ...
منظورم اینه که موقعی که چند ساعت گرسنه هستم مثلا ۳ تا ۴ ساعت حس سبکی سر و بیقراری دارم بابد بدو بدو برم دنبال غذایی چیزی و تا کامل سیر نشم رفع نمیشه و سردرد میشم و لرزم میگیره از درون. مخصوصا شب تا صبح حین خواب اذیتم میکنه جوری که بیدار میشم برم چیزی بخورم. شما همچین تجربه ای داشتین گلم؟