2777
2789
عنوان

ضعف شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6934 بازدید | 48 پست
گلم جاییت درد نمی کنه؟ اخه من الان زخم معده دارم و خیلی اتفاقی متوجه شدم یه روز مسمومیت شدید گرفتم و ...

سلام بهتر شدین؟

من سه ماهی صبا ب شدت گرسنه ام و در حد گیجی سر ! ضعف بدن. ولی لرز ندارم.انگار سرم ذره ای نا نداره صبونه میخورم تاثیری نداره ناهار م برنج میخورم شارژ میشم میرم دوچرخه سواری، گاهیم کوهنوردی میکنم ماهی دو کوه، سرم و امپول زدن تغییر نکردم دیشب نوربیون زدم کمی تاثیر داشت نمیدونم چمه. کسلم در کل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بهتر شدین؟من سه ماهی صبا ب شدت گرسنه ام و در حد گیجی سر ! ضعف بدن. ولی لرز ندارم.انگار سرم ذره ...

سلام بله بهتر شدم ممنون. به نظرم بهتره به متخصص تغذیه مراجعه کنی. من برای هر مشکلی به دکتر مراجعه می کنم اینطوری بهتر نتیجه می گیرم. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
سلام بهتر شدین؟من سه ماهی صبا ب شدت گرسنه ام و در حد گیجی سر ! ضعف بدن. ولی لرز ندارم.انگار سرم ذره ...

سلام عزیزم، دکتر تغذیه برین کمکتون میکنه. احتمالا نیاز به یه برنامه تغذیه و مکمل دارین که خودشون باتوجه به ارزیابیها میدن بهتون.