من یه مدته ضعف شدید دارم لرز میکنم نسبت به سرما حساس شدم. ۴، ۵ ماه خیلی سنگین ورزش کردم روز در میون ۴ساعت باشگاه و رزمی. آدم استرسی هم هستم خیلی. و بعدش رفتم مسابقات اونجا یه شوک بد بهم وارد شد. تغذیه م نامناسب ساعات طولانی گرسنه حتی با شکم خالی میرفتم تمرین چون تایم نداشتم. از بعدش کلا گرسنه میشم ضعف میکنم و پاهام سنگین میشه. توی حموم لرز میکنم. خیلی حس تشنگی دارم. چکاپ دوبار دادم همه چی نرماله قندم ۸۲ و ۹۲ بوده. بخاطر مصرف آمینو اسید cpeptide خونم ۱۸ بود. کتون ادرارم مثبت بود. دکتر غدد و عمومی و قلب رفتم همه میگن نرماله و احتمالا از اضطرابه. کم خونی ندارم. مکمل مولتی ویتامین استفاده کردم دو هفته اما افت فشار میاره برام گذاشتم کنار. ممکنه از ضعف و فشارهای جسمی اخیر باشه؟ کسی تجربه ای داشته؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین نظر بدین
گلم جاییت درد نمی کنه؟ اخه من الان زخم معده دارم و خیلی اتفاقی متوجه شدم یه روز مسمومیت شدید گرفتم و ...
سلام بهتر شدین؟
من سه ماهی صبا ب شدت گرسنه ام و در حد گیجی سر ! ضعف بدن. ولی لرز ندارم.انگار سرم ذره ای نا نداره صبونه میخورم تاثیری نداره ناهار م برنج میخورم شارژ میشم میرم دوچرخه سواری، گاهیم کوهنوردی میکنم ماهی دو کوه، سرم و امپول زدن تغییر نکردم دیشب نوربیون زدم کمی تاثیر داشت نمیدونم چمه. کسلم در کل
سلام بهتر شدین؟من سه ماهی صبا ب شدت گرسنه ام و در حد گیجی سر ! ضعف بدن. ولی لرز ندارم.انگار سرم ذره ...
سلام بله بهتر شدم ممنون. به نظرم بهتره به متخصص تغذیه مراجعه کنی. من برای هر مشکلی به دکتر مراجعه می کنم اینطوری بهتر نتیجه می گیرم.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿