2777
2789
عنوان

وای بچه ها دارم از دوق میمیرم بیاین🤗🤗❤❤😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 124 پست
دوس ندارم اینجا  بزارم ایتا هم دارم اگه میخوای ای دی بدمت

هر جور خودت دوس داری اصراری ندارم 

پس ندار گلم

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایسا بزارم برات پس 

عزیز دلم اگه واقعا راصی نیستی ندار من اصرار ندارم واقعا

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
نه بابا وایس بزارم سریع پاک کنم

وای ننه بگردم خیلی خوشگله خدایی خدا حفطش کنه❤❤❤

دیگه بچه ایی که عمش من باشم خوشگله😁 چشاشو ندیدی قربونت  

ای جان❤❤

البته خوب فقط لباش به من کشیده بقیه اش شبیه مادرشه😆

خدا واسه پدر مادرش حفطش کنه خیلی نازه❤❤

فدات شم  اگه شدی که مبارک خودتم باسه اگه نشدی که ایشالله تجربش کنی عزیزم❤❤❤

برادر ندارم..

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

قدمش مبارک باشه،.،،خوشبحالتون ازداشتن برادرزاده خوشحال میشید من که پنج شیش تابرادرزاده دارم همشونم پسرن، یه عوضیای هارو تخسی هستن آدم حالش ازشون بهم میخوره، واقعا ازرفتارارشون حالم بهم میخوره کاش لااقل  دختر بودن بازدختر بنظرم معصوم تره اینا، همشون پسرن، همشون هم  پروو و کله گنده وحال بهم زن،وحاضرجواب وبی ادب، وچون  داداشامم هم میراث خوری کردن، حق و ارثمونو بالا کشیدن، کلا  از خودشون وزنهای حرومخورشون وبچه هاشون دیگه حالم بهم میخوره حاضرم سربه تنشون نباشه دیگه....

قدمش مبارک باشه،.،،خوشبحالتون ازداشتن برادرزاده خوشحال میشید من که پنج شیش تابرادرزاده دارم همشونم پ ...

اخی عزیزم 😍

ممنونم گلم ❤❤

چی بگم ایشالله که درست بشن ❤

خیلی خیلی حس خوبیه ایشالله همتون تحربش کنین😍😍😃 من خودم از عید تا حالا کلی مشکل داشتم یه رابطه ...

مبارکتون باشه عزیزم 😍😘 

اسمش هم عالیه 💖 

دعا کنین واسه ما هم صحیح و سلامت بیاد بغلمون ممنونم 🥺🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت