2777
2789
عنوان

وای بچه ها دارم از دوق میمیرم بیاین🤗🤗❤❤😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 124 پست
مبارکتون باشه عزیزم 😍😘  اسمش هم عالیه 💖  دعا کنین واسه ما هم صحیح و سلامت بیاد بغلمون ...

فداتون بشم مرسی 

انشالله که خدا براتون حفطش کنه و بزودی بعلش کنبد عزیزم ❤❤❤

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
فداتون بشم مرسی  انشالله که خدا براتون حفطش کنه و بزودی بعلش کنبد عزیزم ❤❤❤

سلامت باشید عزیزم ممنونم 

الهی آمین ممنونم از دعای خیرتون گلم♥️🙏🌸

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشید عزیزم ممنونم  الهی آمین ممنونم از دعای خیرتون گلم♥️🙏🌸

فداتوم بشم گلم 

امیدت به خدا باشه اون خودش نی نی داده بدون محافطشم هست 

قران زیاد بخون فدات شم سعی کن حداقل شده یه ایه خیلی اروم کنندس❤❤

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
فداتوم بشم گلم  امیدت به خدا باشه اون خودش نی نی داده بدون محافطشم هست  قران زیاد بخون ف ...

بله درسته عزیزم چقدر حرفات آرومم می‌کنه 

چشم ممنونم به خاطر حرفاتون و دلگرمی که میدین 😘 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بله درسته عزیزم چقدر حرفات آرومم می‌کنه  چشم ممنونم به خاطر حرفاتون و دلگرمی که میدین 😘

فداتون بشم عزیزم نطرلطفتونه انشالله که تودلیت به یه چشم به هم زندنی میاد تو بعلت اصلا عصه نخور فدات شم 

عزیزم فقط با دل مهربونت به حق اون نی نی عزیزت که پیش خدا از هنه عزیزتره واسم دعا کن واسه یه عزیز زندگیم مشکلی پیش اونده حل بشه خیلی دوسش دارم فقط دعا کن مشکلش حل شه به همین زودی برگرده ❤❤

ارزو میکمم قبل خودم  خدا حاجت دل همه بنده هاشو بده یه نفرم از درگاهش بدون حاجت بیرون نره منم اخر اخری تو لیست حاجت روایاش بنویسه و حاجتمو بده امیدم به خودشه که بهترین خدا جهان که بهترین قاصی الحاجاته