همش تاپیک میزنن بدون نماز روزه میگرن یا چرا با ناخون روزه میگیرن اخه به کسی چه ربطی داره اخه خودشونو میدونن با این تاپیکا دعوا میشه واقعا بس کنید دیگه من تحقیق کردم روزه قبوله حتی ممکنه یکی ثواب نمازه رو نبره اما ثواب روزه رو داشته باشه حداقل قبل امر به معروف تحقیق کنید بعدبیاین حرف بزنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه غسل گردنشون باشه که روزه نمیشه گرفت....استثنا هم وجود داره که با تیمم جبیره بشه یه روزه رو گرفت...ولی وختی میشه ناخنو برداشت وکار واجبی نیست باید برداشته بشه...وغسل کرد وروزه گرفت.....تحقیقتون ناقصه گلم
تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
خدا وائم۷ راهشو قبلا گفتن نه چجوری درسته....ملوک خانوم واحتر خانم وشمسی خانم سر کوجه که حکم ندادن که ...
ببین هرکس تو قبر خودش میزارن هرکس یه اعتقادی داره بعضیا گیر دادن خدا گفته خدا گفته تو داری اشتباع میکنی زور میکنن دعوا میشه چیکار دارید کی چجوریه خودش بخواد میفهمه نیاز به توجیح و دعوا نیست