2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینطورین 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست
بالا  گفتم از کجا همچین چیزی رو شنیدم حتی اگه حرف شما هم درست باشه بازم این تاپیکا درست نیست

تا پیک هایی هم که این کارهارو عادی سازی میکنن وحکم به بی اشکال میدن هم زدنشون درست نیستن

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هرکس تو قبر خودش میزارن هرکس یه اعتقادی داره بعضیا گیر دادن خدا گفته خدا گفته تو داری اشتباع می ...

اینجا که کسی رو کسی گیر نداده بیا ببینم روزتو چه جوری میگیری درسته یا نه این جوری بگیر و فلان.

یه تاپیک زده بدون توهین از کسیم سوال جواب نکرده .

فقط اطلاعات درست بده اشکالی نداره که.

اینجا که کسی رو کسی گیر نداده بیا ببینم روزتو چه جوری میگیری درسته یا نه این جوری بگیر و فلان. یه ت ...

درسته ولی یکی میگه خدا قبول میکنه مهم نیته یکی میاد میگه نه فلانه قبول نیست خب اون طرف نظر خودشو گفته دلیل نمیشه یکی دیگ ک نظرش یه چیز دیگس بیاد تحمیل کنه

اینجا که کسی رو کسی گیر نداده بیا ببینم روزتو چه جوری میگیری درسته یا نه این جوری بگیر و فلان. یه ت ...

من به کسی توهین کردم ؟ فقط میگم تو کار هم دیگه دخالت نکنیم اگه خدا میخواست همه راه درست رو برن که راه غلطو نمیزاشت 

درسته ولی یکی میگه خدا قبول میکنه مهم نیته یکی میاد میگه نه فلانه قبول نیست خب اون طرف نظر خودشو گفت ...

چیز هایی که تو روایت ها و قرآن اومده رو بگیرید و بقیه رو ول کنید.

افراط و تفریط همیشه هست.

راه اهل بیت راه حقه که آدمو نجات میده بقیه بی راهه هستن.

من زنگ زدم مرجع تقلید برا یکی از فامیلامون گف نماز و روزه دو تا عبادت جدا هستش اصلا به هم ربطی نداره ...

دوتا عبادت جداست ،روزه بدون نماز میشه ،ولی روزه بدون غسل نمیشه ،اگر غسل گردنت باشه نمیتونی روزه بگیری 

من به کسی توهین کردم ؟ فقط میگم تو کار هم دیگه دخالت نکنیم اگه خدا میخواست همه راه درست رو برن ...

دیقا مثل حجاب یکی شال نمیذاره یکی میاد میگه نه گناهه فلانه نظرشو تحمیل میکنه هرکس یه اعتقادی داره دیگ نباید دخالت کرد ک

من به کسی توهین کردم ؟ فقط میگم تو کار هم دیگه دخالت نکنیم اگه خدا میخواست همه راه درست رو برن ...

نه شما توهین نکردی.

میگم اونهایی که تاپیک اطلاع رسانی بدون توهین میزارن تو کار کسی دخالت نکردن اشکالی نداره کارشون.

دیقا مثل حجاب یکی شال نمیذاره یکی میاد میگه نه گناهه فلانه نظرشو تحمیل میکنه هرکس یه اعتقادی داره دی ...

والا به خدا یه سریا می‌خوان همه رو به زور بهشتی کنن

اینا رو من از نزدیک ببینم ریز ریزشون میکنم فضولا رو

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!