همش تاپیک میزنن بدون نماز روزه میگرن یا چرا با ناخون روزه میگیرن اخه به کسی چه ربطی داره اخه خودشونو میدونن با این تاپیکا دعوا میشه واقعا بس کنید دیگه من تحقیق کردم روزه قبوله حتی ممکنه یکی ثواب نمازه رو نبره اما ثواب روزه رو داشته باشه حداقل قبل امر به معروف تحقیق کنید بعدبیاین حرف بزنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا که کسی رو کسی گیر نداده بیا ببینم روزتو چه جوری میگیری درسته یا نه این جوری بگیر و فلان. یه ت ...
درسته ولی یکی میگه خدا قبول میکنه مهم نیته یکی میاد میگه نه فلانه قبول نیست خب اون طرف نظر خودشو گفته دلیل نمیشه یکی دیگ ک نظرش یه چیز دیگس بیاد تحمیل کنه
اینا رو من از نزدیک ببینم ریز ریزشون میکنم فضولا رو
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!