2777
2789
عنوان

این آقا از لحاظ وضع مالی چطوره؟؟

457 بازدید | 36 پست

سلاام 

آقا فکر بد نکنید بخدا برا دوستمه😂

فک کنید دوستم می‌خواد بدونه درست فکر میکنه یا ن

خب خصوصیات شوهرش ۴۰سالشه خودش ۳۲ی فرزند۱۵ساله دارن

این آقا خونه از خودشونه ولی ب نام دوستمه

‌ ماشین سواری از خودشون ولی ب نام دوستم زدن

سرمایه :ماشین سنگین دارن ک اونم خودش میلیاردیه اینم میخواست بزنه ب نام خانم ک بنا ب دلایلی نشد مگ ن حرفی نداره بزنه ب نامش

موتور 

مسافرت زمینی زیاد می‌رن فوقش سالی ی بارم با هواپیما جایی برن

و در ماه ۹۰ تا ۱۰۰ (بیشترم میتونه اما زیاد ب خودش خستگی نمیده )تومن در آمد دارن و دوستم نزدیک ۱ میلیارد طلا از پول آقا داره

ب تیپ و خوراکشون هم خیلیییی میرسن مثلا عید ۳دس شلوار و لباس ۲ جف کفش اینجورین

اما با این وضع فکر میکنن زودتر باید به اینجا میرسیدن یعنی فکر میکنه اینقدرم خوب نیستن

شما نظرتون راجب این خانواده چیه؟

تو جامعه جزو کدوم دسته قرار میگیرن؟

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

بنظرم خوبن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه‌خوب تر از این،خودااا🥴

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

دوستت از زنهایی هست که خودشون هیچ کاری نمیکنن ولی شوهره رو پاره میکنن

حالا فعلا واسه دوستت که کم نذاشته ....

خودش ۱۷ سالگیش مادر شده

بعید میدونم هنری داشته باشه وقتی اینقدر پرتوقعه

چون معمولا اونایی که اینقدر پرتوقعن خودشون هیچی ندارن از خودشون به تنهایی...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گرفتی مارو خدایی؟

نه ب بخدا

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
دیگه‌خوب تر از این،خودااا🥴

بخدا خودشون اصلا بالا نمیبینن