2777
2789

دوستان یک تکون کوچولو تو وب سایت سنجش رخ داد سر بزنید شاید به درد خورد دفترچه راهنمای دوره دوم رو قرار دادن 

@0313     @مریم12    

خیلی ممنون  

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونستید ثبت نام کنید ؟

نه دیگه موند فردا ان شاالله

امروز انقدر سرزدم به سایت خسته شدم دیگه

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)
به امید خدا  ثبت نام کردید خبرم کنید خوشحال بشم

حتما 

شما ثبت نام کردید درسته؟

نه یه جا رو اشتباه تیک زدم الان هر کار میکنم نمیشه ویرایش کرد موندم چیکار کنم‌ 

فردا دوباره امتحان کنید منم دی ماه ی ویرایشی داشتم که بعد چند بار تلاش درست شد

فردا دوباره امتحان کنید منم دی ماه ی ویرایشی داشتم که بعد چند بار تلاش درست شد

میشه بگید بعد وارد کردن اطلاعات غلط چطور ویرایش کردید کار خاصی باید کرد چقدر طول میکشه بتونیم ویرایش کنیم دارم سکته میکنم اخه 

میشه بگید بعد وارد کردن اطلاعات غلط چطور ویرایش کردید کار خاصی باید کرد چقدر طول میکشه بتونیم ویرایش ...

سلام وقتتون بخیر

من معدل سال یازدهمم رو سایت قبول نکرده بود موقع ثبت نام یعنی جاش خالی بود

بعد روز بعدش بود یا بعداز ظهرش دقیق یادم نیست رفتم ایت قسمت ویرایش درست نشد

اما فرداش همون قسمت سایت که ویرایش هست رفتم شد درستش کنم 

بعدشم حتما کپی بگیرید از جدیده و بعد از ثبت مطمعن بشید که درست شده توی همون اطلاعاتی ک بعد تکمیل ثبت نام میده بهتون عکستون رو هم داره اونجا منظورمه که چک کنید\

نشد هم برید کافینت 

نگران نباشید هم تا ۲۱ وقت هست هم بعدش قطعا دوباره تمدید میکنن

ی سوال بپرسم جواب میدید؟

بپرس

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖