2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی ک کارمند بانک میشن رشتشون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تجربی رو ادامه میدادی لا اقل پرستاری میخوندی

جوری میگید انگار اسونه قبولیش😐😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
جوری میگید انگار اسونه قبولیش😐😂

بهتر از بلاتکلیفی هستش

کسی رفته تجربی حتما استعدادش رو داشته

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اتفاقا حقوقشون خوبه،مزایای دیگه هم خیلی دارن

پس میشه بگید عیبش چیه

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
بهتر از بلاتکلیفی هستش کسی رفته تجربی حتما استعدادش رو داشته

همچین چیزی هم نیست 

کسی که رفته تجربی در 90 درصد موارد پشیمون هست 

استعدادی هم لازم نداره،فقط درس خوندن و یه جسم و روح مجانی که نابود بشه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
منم ۱۲ انسانی ام...خیلی بابت رشتم ناراحتم چون تنها رشته اییه ک بدرد هم نمیخوریم..سه سال از عمرم حروم ...

میشه عزیزم بگید که رشتتون سخته یا نه؟

من امسال انتخاب رشته دارم بين حسابداری و انسانی موندم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
منم ۱۲ انسانی ام...خیلی بابت رشتم ناراحتم چون تنها رشته اییه ک بدرد هم نمیخوریم..سه سال از عمرم حروم ...

منم خیلی پشیمونم اومدم انسانی کاش برای تجربی میخوندم ولی ۳ ماه دیگه مونده وقتی نیس🙁

همچین چیزی هم نیست  کسی که رفته تجربی در 90 درصد موارد پشیمون هست  استعدادی هم لازم ندار ...

خب الان شما برای چی با من بحث میکنین؟😅😅😅

ایشون گفت که به فرهنگیان علاقه نداره ، حقوق هم درصد بیکاریش زیاده ، منم گفتم اگر رفته تجربی حتما علاقه داشته که رفته ، حداقل یه تلاشی بکنه بتونه تو این شاخه یه رشته قبول بشه . چون بالاخره بازار کارش بهتره

همین فقط

با کسی هم بحثی ندارم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

عزیزم کارمندهای بانک رشته خاصی نمی خونن اونا با پارتی وارد میشن به عنوان کسی که همسرش و پدر شوهرش کا ...

فامیل بازیه کلا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خب الان شما برای چی با من بحث میکنین؟😅😅😅 ایشون گفت که به فرهنگیان علاقه نداره ، حقوق هم درصد بیک ...

باشه بحثی نداریم که😂🫠