2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی ک کارمند بانک میشن رشتشون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست
حتی آزمون هایی که برگزار میکنن الکیه پارتیه به طرف میگه برو فقط شماره برگتو بردار سفید بده بیا بیرون ...

الهی خدا که ازشون نگذره 

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
 میشه عزیزم بگید که رشتتون سخته یا نه؟ من امسال انتخاب رشته دارم بين حسابداری و انسانی موندم

عزیزم برای منی ک یادگرفتنی ام خوبه و علاقه ایی ب حفظیات ندارم ،میتونم بگم خیلی سخته ...

از وقتی ازدواج کردم ،فهمیدم اگ دنبال علاقه خودم میرفتم (رشته های فنی خصوصا) الان حتما کلی پیشرفت کرده بودم و موفق بودم.

بنظرم ببین خودت کشش حفظیات رو داری؟ تاریخ دوس داری یا مثلا فلسفه رو؟

گلم این تجربه شده برام ک دنبال استعداد و علاقه خودت برو.

به حرف بقیه ام اصلا گوش نده😊❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی پشیمونم اومدم انسانی کاش برای تجربی میخوندم ولی ۳ ماه دیگه مونده وقتی نیس🙁

من علاقه ام تجربی و رشته های فنی بود خصوصا...

خانوادم با علاقه هام مخالفت کردن ،گفتن تجربی دردسر داره ( دندانپزشکی مدنظرم بود) و فنی روهم گفتن حیفه معدل بیستته ک بری رشته ی فنی😶

الانم من موندم و ی دنیا حسرت حروم شدن عمرم..تو این س سال چه کارا ک میتونستم انجام بدم

امیدوارم موفق باشی😊🌹

عزیزم برای منی ک یادگرفتنی ام خوبه و علاقه ایی ب حفظیات ندارم ،میتونم بگم خیلی سخته ... از وقتی ازد ...

ممنون از اینکه پاسخ دادید ،راستش نه علاقه ای به حفظیات دارم ونه حوصله شو😁

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐