2777
2789
عنوان

بچه ها کسایی ک کارمند بانک میشن رشتشون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست
عزیزم فرهنگیان حدود ۱۰ سال باید منطقه محروم بری کار کنی 

مطمئنی همچین قانونی داره؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کارمندهای بانک رشته خاصی نمی خونن اونا با پارتی وارد میشن به عنوان کسی که همسرش و پدر شوهرش کا ...

حقوقاشون خوبه عزیزم؟

مزایاش خوبه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مطمئنی همچین قانونی داره؟

فکرکنم اسی دهنبینه,الانم کسی خونده تو گوشش,وگرنه  فوقش دوسال بره منطقه محروم

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
اتفاقا حقوقشون خوبه،مزایای دیگه هم خیلی دارن

حقوقش راست میگی بالا نیست ولی یه جوری وام کم بهره بلند مدت میده انگار برای کارمندش خونه و ماشین میخره میندازه بغلش

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
فکرکنم اسی دهنبینه,الانم کسی خونده تو گوشش,وگرنه  فوقش دوسال بره منطقه محروم

میگه دوستش قبول شده مجبوره بره

دقیقا  تو اداره همسرم محض رضای خدا یک نفر نیست که بدون پارتی اومده باشه از رده های بالای مدیریت ...

اره یکی بود با دیپلم حلش دادن توبانک الان خونه خریده مرکز شهر

حتی آزمون هایی که برگزار میکنن الکیه پارتیه به طرف میگه برو فقط شماره برگتو بردار سفید بده بیا بیرون ...

خاک توسرشون