2777
2789

من نزدیک دوسال و خورده ای چادر شدم خیلی با عشق و دوسش داشتم حتی هنوز ک این تصمیم گرفتم باز دوسش دارم اما چیزای دیگه هم دوست دارم چند ماهی هست می‌خوام بزارمش کنار و مدل تیپمو عوض کنم اما دو دل بودم تو خانوادمون مامانم و داداشم و یکی از آبجیام مخالفن چون هنوز بلا تکلیفم بیرون نمیرم برای گشت و گذار ک دوباره نمونم بین اینکه چادر یا غیر اون بپوشم میمونم خونه

امروز می‌خوام با دوستام برم بیرون می‌خوام چادر نپوشم دیگ اما نمی‌دونم کارم درسته یا نه

خیلی این موضوع اذیتم میکنه

کاش از اول صمیمتو میگرفتی ب نظر من اگ دیگ نپوشی بهت حرف در میارن من الان سر نمیکنم و حجاب متوسط کامله 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش از اول صمیمتو میگرفتی ب نظر من اگ دیگ نپوشی بهت حرف در میارن من الان سر نمیکنم و حجاب متوسط کامل ...

آره اگر میدونستم یه روزی ثباتمو از دست می‌خوام بدم این کارو نمی‌کردم 

آره اگر میدونستم یه روزی ثباتمو از دست می‌خوام بدم این کارو نمی‌کردم 

🤌🏻👌🏻

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..