شوهر من یه آدم بیشرفه بی لیاقته امشب تولد بچه خواهرش بودیم ی ویلا اجاره کردیم منم به خودم رسیده بودم من معمولا جشنی مهمونی باشه به خودم میرسم برعکس شوهرای دیگه که خوشحال میشن شوهر من حسوده هیچوقت از من تعریف نمیکنه همیشه ازم ایراد میگیره من 180 درجه ازش سرترم اون نه قیافه داره نه هیکل نه اخلاق عوضی من شرایط خانوادگیم خوب نیست چندوقت پیش میگفت من تورو نجاتت دادم از زندگی بهت نون اب میدم من باعث پیشرفت تو شدم همین که داری با من زندگی میکنی خداروشکر کن حالا زندگیش چیه خونه مستاجری عروسی که سرویس بدل داد بهم همیشه جلو همه بهم بی احترامی میکنه بخدا من آدمیم که خیلی پرتلاشم اگر با این احمق نبودم الان دانشگاه بودم یا ارایشگر هیچ گوهیی نیست بخدا هیچی فقط مامانش کمکش کرده تازگی که ماشین نوشته خودشو گوه کرده امشب اونجا که بودیم براش غذاشو دادم یه قاشق هم از قاشق های تو جاظرفی خود همون ویلا بهش دادم وسطای خوردنش که بود فهمید این قاشقه مال خودمون نیست جلو داداشاش جاریام همه هرچی از دهنش در اومد گفت کلا دنبال بهونه بود همش ناراحت بود بهم فحشای زشت داد من قبلش برای همین جشن کلی بدو بدو داشتم براشون امشبی که خواستم خوش بگذره زهرم کرد بخدا سه سال عقد بودم بلاها که این روانی به سرم نیاورده چهارساله خونه خودمم یه بار رفتم قهر کتکم زده بود که تا شب نشد برگشتم ولی میخوام برم فردا این اشغال داره سو استفاده میکنه میگه من هرگوهی بخورم این حقشه تحمل میکنه به امام حسین هیچ پوخی نیست به ولله من ازش خیلی سرم از این میسوزم هیچیییی نیست ولی برامن خودشو دست بالا میگیره خیلی خوردم کرد دفعه اولش نیست ولی فردا میرم تا نیاد بگه گوه خوردم بر نمیگردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅