شوهر من یه آدم بیشرفه بی لیاقته امشب تولد بچه خواهرش بودیم ی ویلا اجاره کردیم منم به خودم رسیده بودم من معمولا جشنی مهمونی باشه به خودم میرسم برعکس شوهرای دیگه که خوشحال میشن شوهر من حسوده هیچوقت از من تعریف نمیکنه همیشه ازم ایراد میگیره من 180 درجه ازش سرترم اون نه قیافه داره نه هیکل نه اخلاق عوضی من شرایط خانوادگیم خوب نیست چندوقت پیش میگفت من تورو نجاتت دادم از زندگی بهت نون اب میدم من باعث پیشرفت تو شدم همین که داری با من زندگی میکنی خداروشکر کن حالا زندگیش چیه خونه مستاجری عروسی که سرویس بدل داد بهم همیشه جلو همه بهم بی احترامی میکنه بخدا من آدمیم که خیلی پرتلاشم اگر با این احمق نبودم الان دانشگاه بودم یا ارایشگر هیچ گوهیی نیست بخدا هیچی فقط مامانش کمکش کرده تازگی که ماشین نوشته خودشو گوه کرده امشب اونجا که بودیم براش غذاشو دادم یه قاشق هم از قاشق های تو جاظرفی خود همون ویلا بهش دادم وسطای خوردنش که بود فهمید این قاشقه مال خودمون نیست جلو داداشاش جاریام همه هرچی از دهنش در اومد گفت کلا دنبال بهونه بود همش ناراحت بود بهم فحشای زشت داد من قبلش برای همین جشن کلی بدو بدو داشتم براشون امشبی که خواستم خوش بگذره زهرم کرد بخدا سه سال عقد بودم بلاها که این روانی به سرم نیاورده چهارساله خونه خودمم یه بار رفتم قهر کتکم زده بود که تا شب نشد برگشتم ولی میخوام برم فردا این اشغال داره سو استفاده میکنه میگه من هرگوهی بخورم این حقشه تحمل میکنه به امام حسین هیچ پوخی نیست به ولله من ازش خیلی سرم از این میسوزم هیچیییی نیست ولی برامن خودشو دست بالا میگیره خیلی خوردم کرد دفعه اولش نیست ولی فردا میرم تا نیاد بگه گوه خوردم بر نمیگردم
عزیزدلم.بنظرم نرو بزار همیشه ترس رفتن داشته باش خونه خودت بمون ولی سردباش رفتارت خشک کن تا کلافش کنی مردا از بی اعتنایی بیزارن
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
خونه رو ول نکن سیاست رفتاریت با اونو تغییر بده مشاوره تلفنی بگیر
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خانواده اش دیدن اونجوری کرد چیزی نگفتن؟ نگفتن این عروس طفل معصوم از صبح داره واسه ما کار میکنه عوض ...
چرا میشناسنش اخلاقش گوهه تمام این تولد رو من با بچه براشون انجام دادم ولی شوهرم خیلی عوضیه من ه کار کردم برا بچه خواهرشوه م کزدم اصن منتی نیست خیلی دوسش دارم از اینکه شوهرم زهرم کرد ناراحتم فردا تصمیم دارم برم برای اولین بار تا مرز طلاق میبرمش شایدم گر فتم
این مردا خیلی بیشعورن تحملشون برای ثانیه هم جنون اوره
واقعان
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خونه رو ول نکن سیاست رفتاریت با اونو تغییر بده مشاوره تلفنی بگیر
این بشر ادم نشده بدتر شده فکر کرده من شرایط طلاق ندارم مجبورم اخلاس گوهش رو تحمل کنم خیلی خورد شدم امشب همیشه ابرومو برده من باز باهاش خوب شدم این باز تکرار کرده هیچ جا نمیزاره برم فقط سمت فامیل و خانواده خودش زندانیم کرده امشب گفت تو بچت باید بپوسین تو خونه میرین بیرون پرو میشی
چرا میشناسنش اخلاقش گوهه تمام این تولد رو من با بچه براشون انجام دادم ولی شوهرم خیلی عوضیه من ه کار ...
میدونی بنظرم چون خیانت کرده یه بار کلی عذابت داده تو سکوت کردی فک میکنه که تو بدون اون نمیتونی داره ازت سو استفاده میکنه میگ این مجبوره با من باشه اگه همونجا یکم میترسوندیش میفهمید تو بی صاحب نیستی اینجور نمیشد