2777
2789
عنوان

کاری که امشب شوهرم جلوی جمع کرد آبروم رو برد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 18978 بازدید | 347 پست

عزیزدلم.بنظرم نرو بزار همیشه ترس رفتن داشته باش خونه خودت بمون ولی سردباش رفتارت خشک کن تا کلافش کنی مردا از بی اعتنایی بیزارن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه رو ول نکن سیاست رفتاریت با اونو تغییر بده مشاوره تلفنی بگیر 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خانواده اش دیدن اونجوری کرد چیزی نگفتن؟ نگفتن این عروس طفل معصوم از صبح داره واسه ما کار میکنه عوض ...

چرا میشناسنش اخلاقش گوهه تمام این تولد رو من با بچه براشون انجام دادم ولی شوهرم خیلی عوضیه من ه کار کردم برا بچه خواهرشوه م کزدم اصن منتی نیست خیلی دوسش دارم از اینکه شوهرم زهرم کرد ناراحتم فردا تصمیم دارم برم برای اولین بار تا مرز طلاق میبرمش شایدم گر فتم

این مردا خیلی بیشعورن تحملشون برای ثانیه هم جنون اوره

واقعان

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

راحت نگذر ازش. متوجهش کن که کارش خیلی اشتباه بوده و شمام برا خودت شخصیت داری

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
خونه رو ول نکن سیاست رفتاریت با اونو تغییر بده مشاوره تلفنی بگیر 

این بشر ادم نشده بدتر شده فکر کرده من شرایط طلاق ندارم مجبورم اخلاس گوهش رو تحمل کنم خیلی خورد شدم امشب همیشه ابرومو برده من باز باهاش خوب شدم این باز تکرار کرده هیچ جا نمیزاره برم فقط سمت فامیل و خانواده خودش زندانیم کرده امشب گفت تو بچت باید بپوسین تو خونه میرین بیرون پرو میشی

چرا میشناسنش اخلاقش گوهه تمام این تولد رو من با بچه براشون انجام دادم ولی شوهرم خیلی عوضیه من ه کار ...

میدونی بنظرم چون خیانت کرده یه بار کلی عذابت داده تو سکوت کردی فک میکنه که تو بدون اون نمیتونی داره ازت سو استفاده میکنه میگ این مجبوره با من باشه اگه همونجا یکم میترسوندیش میفهمید تو بی صاحب نیستی اینجور نمیشد